Jennifer Lopez 2024'te yeni projelerle geliyor. Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu duyuran şarkıcıdan bir de müzikal haberi geldi. Jennifer Lopez, bir Brodway klasiği olan 'Örümcek Kadının Öpücüğü'nün sinema uyarlamasında başrolde yer alacak.

Jennifer Lopez 2024’e hazır. Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu duyuran şarkıcıdan bir de müzikal haberi geldi. Jennifer Lopez bir Brodway klasiği olan ‘Örümcek Kadının Öpücüğü/ Kiss of the Spider Woman’ın sinema uyarlamasında başrolde yer alacak.

Manuel Puig’in aynı adlı romanından sahneye uyarlanan müzikal daha önce de sinemaya uyarlanmış hatta Oscar ödülü kazanmıştı. 1993 yılında ise müzikal tiyatro olarak sahnelenmiş, o sene Tony ödülüne değer görülmüştü.

‘Örümcek Kadının Öpücüğü’ Lopez’in ilk müzikal başrol deneyimi olacak. Müzikal 1981’de bir Arjantin hapisanesinde geçiyor. Lopez hapis cezasına çarptırılan Luis Molina’nın hayal ürünü Aurora karakterini canlandıracak. Filmde Luis karakterini kimin oynayacağı henüz bilinmiyor. Variety, cast çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Brodway uyarlamasının yönetmen koltuğunda ise daha önce ‘Dreamgirls’ ve ‘Chicago’ müzikallerini de sinemaya uyarlayan Bill Condon oturacak. Filmin çekimleri Nisan ayında New Jersey’de başlayacak.

Bir film, bir albüm

Lopez’in geri sayım yaptığı tek proje bu değil. Şarkıcı 2024 yılında yayınlanacak yeni bir albüm hazırlığında olduğunu duyurmuştu. Yeni albüm kariyerinin en önemli dönüm noktalarından ‘This Is Me… Then’ albümünün yirminci yıl dönümüne özel bir mesaj da içeriyor.  16 Şubat’ta çıkacak yeni albümü ise ‘This Is Me… Now’ olacak. Albümde yer alacak şarkılar Lopez’in kariyeri ve hayatına dair sözlerden oluşacak.

Lopez ayrıca yeni albümüne özel “This Is Me… Now: The Film” projesini duyurdu. Lopez filmin senaryosunu eşi Ben Affleck ile yazdı. Dijital platformda yer alacak film ve albüm 16 Şubat 2024’te yayınlanacak.

Christina Aguilera’nın Antalya referansı Jennifer Lopez’den