Jessica Chastain, verdiği burs sayesinde okuyabildiği efsane oyuncu Robin Williams'ı unutmadı. Jessica Chastain ayrıca hayatındaki en büyük üzüntülerinden birinin Williams ile tanışamamak olduğunu da söyledi.

Son yılların en popüler oyuncularından Jessica Chastain’den vefalı ve bir o kadar da duygulu açıklamalar. Oscar ödüllü oyuncu, konuk olduğu ‘The View’ programında efsane oyuncu Robin Williams hakkında konuştu. Katıldığı programda geçmişi hakkında konuşan oyuncu, ailesinde üniversite mezunu ilk kişinin kendisi olduğunu söyledi. Açıklamalarına devam eden Hollywood yıldızı, bu diplomayı usta oyuncu Robin Williams sayesinde alabildiğini de sözlerine ekledi. Üniversite yılları boyunca Robin Williams’ın sağladığı bursla okuduğunu açıkladı.

Jessica Chastain için bir ukde

Robin Williams sayesinde Noel dönemi ailesini ziyaret edebildiğini belirten Jessica Chastain, içinde kalan ukdeyi de söyledi. Oscarlı oyuncu, her yıl birer teşekkür mektubu yazsa da Robin Williams ile hiç tanışamamış olmaktan dolayı çok özgün olduğunu sözlerini ekledi.

Yıllar önce Los Angeles’ta yemek yediği mekânda Williams’ın da vakit geçirdiğini ve bunun üzerine arkadaşları tarafından masasına gidip tanışması yönünde baskı gördüğünü söyleyen oyuncu, utangaçlığı nedeniyle bunu yapamadığını itiraf etti. Tam yanına gidecek cesareti toplamışken Williams’ın mekândan ayrıldığını, bu esnada da bir süre onun peşinden de gittiğini söyleyen Jessica Chastain sonrasında onu rahatsız etmemek adına takipten vazgeçtiğini söyledi. Üniversite yıllarında çok utangaç biri olduğunu belirten yıldız oyuncu, şimdilerde ise yanına gidip Robin Williams ile tanışmadığı için büyük pişmanlık duyduğunu belirtti.

“Keşke onunla konuşup, ona tüm destekleri için teşekkür edebilseydim” diyen Jessica Chastain, üniversitede oyunculuk eğitimini New York’taki Julliard okulundaa almıştı. Alanında dünyanın sayılı okullarından biri olan Julliard, yaklaşık bin öğrenciye eğitim veriyor.

Dizideki sevişme sahnesi 20 yıllık dostluğa gölge düşürdü