Bu yılki Oscar törenlerinin en akılda kalıcı sahnesi John Cena'nın törene çırılçıplak katılması olmuştu. Tepkilere de neden olan bu olaydan sonra geçen zaman içinde Cena da yaptığından pişmanlık duyduğunu itiraf etti.

Atılan yumruklar, kavgalar ve daha fazlası. Hemen hemen her Oscar töreninde görmeye alışkın olduğumuz bu görüntülere 2024’te beklenmedik bir sahne eklenmişti. Profesyonel güreşçi ve oyuncu John Cena ödül gecesinde sahneye çırılçıplak çıkmıştı. Cena sahnede önünde tuttuğu bir kartonla cinsel organını gizlerken yüzlerce kişiye karşı konuşmuştu. Törenin gerçekleşti Dolby Theatre’ı dolduran davetlilerin başta şaşkınlık sonra da kahkahalarla izlediği bu görüntüler sonrasında medyada uzun süre konuşulmuştu.

Cena o geceden utanç duymuş

John Cena’nın bu sahne gösterisini destekleyenler olduğu kadar eleştirenler de olmuştu. Sahneye çıplak bir şekilde çıkan oyuncu “Kostümler… çok önemli. Belki de var olan en önemli şey” derken salondan kopan kahkahaların üstünden neredeyse altı ay geçti. Katıldığı bir talk showda NFL oyuncusu Shannon Sharpe’ın sorularını yanıtlayan Cena’ya kaçınılmaz bir şekilde o gece yaşananlar ve duyguları da soruldu.

47 yaşındaki John Cena daha önce hiç tanışmadığı Hollywood yıldızlarının önünde çıplak gezdiğini hatırladıkça o geceden utandığını söyledi. Gösterinin ortaya çıkışını da anlatan Cena tören öncesi sunucu Jimmy Kimmel ile konuştuklarını ve akılda kalıcı bir işe imza atmayı planladıklarını belirtti.

John Cena duyduğu utancı şu sözlerle açıklamayı sürdürdü: “En donanımlı oyuncuları, yapımcıları, yönetmenleri bir odada topladım ve oraya testislerim görünür şekilde, elimde bir kartonla çıkıp ‘Hey çocuklar, bu komik mi? İyi miyiz?“ diye sordum” dedi. Cena başlangıçta “daha çıplak” olmayı beklemesine rağmen özel bölgelerini gizlemek için çıplak bant kullanıldığını açıkladı.

Akademi dublörlere Oscar vermeye sıcak bakıyor