İtalyan tenor Andrea Bocelli, Kardashian Ailesi'nin dramalarına dahil oldu. Kızkardeşler Kim ve Kourtney Kardashian, birbirlerini taklit etmekle suçlarken her ikisinin de düğününde performans sergileyen Bocelli, olayları yatıştırmak istedi "Sizin için şarkı söylemekten her zaman onur duyarım" dedi.

Kardeşler arasında anlaşmazlıklar, kıskançlıklar ve kavgalar olması sürpriz değil ancak söz konusu bu tartışmalara İtalyan tenor Andrea Bocelli katılınca durum değişiyor.

Kim Kardashian ve Kourtney Kardashian arasında uzun süredir devam eden bir kıskançlık krizi var ancak Kardashian Ailesi’nin hayatlarını takip eden ‘The Kardashians’ programının üçüncü sezonundaki olaylar gösteriyor ki ikilinin son tartışmaları kızkardeşlerin birbirlerini taklit etmekle suçlamalarına dayanıyor. Tartışmaların çıkış noktası ise şu: Kim Kardashian ünlü moda markası Dolce & Gabbana’nın 90’lı yıllara ait arşivlerinden ilham alan bir moda gösterisinin yaratıcı yönetmeni oldu. Bu büyük işbirliği ses getirdi. Ancak Kourtney kızkardeşi için o kadar da sevinmemiş olsa gerek ki Kim’i kendisini kopyalamakla suçluyor. Çünkü Kourtney, geçen yıl Travis Baker ile düğününü Dolce & Gabbana ile işbirliği yaparak düzenlemişti. Gelinlik ve damatlıkların yanı sıra düğüne katılan az sayıda konuk da markanın tasarımlarını giymişti. Davetliler arasında İtalyan tenor Andrea Bocelli bir performans da sergilemişti.

https://twitter.com/barbzforbernie/status/1676946365790797826?s=20

‘Hayır, asıl sen beni taklit ediyorsun’

Aradan geçen bir yılın ardından tartışma devam ediyor. Kourtney, kardeşini kendi düğününü bir ticari fırsat olarak kullanmakla suçluyor. Kim ise bu duruma itiraz ediyor, hatta el artırıp reality şovlarının son bölümünde Kourtney’i suçluyor:

“İtalya’da evlendim. İtalya’da evlenerek beni taklit mi ediyorsun? Benim düğünümde kim performans sergiledi? Andrea Bocelli. Kourtney’in düğününde kim performans sergiledi? Andrea Bocelli. Benim düğün ülkemi ve düğün performansçımı çaldın. Andrea Bocelli, tüm zamanların en sevdiğim erkek şarkıcısı, ama ben onun dolce vita yaşam tarzını mı taklit ediyorum?”

Kendini kardeşlerin anlaşmazlığının bir parçası olarak bulan Bocelli de kendini bu iddialara yanıt vermek zorunda hissetti, Instgram’ın yolunu tuttu, Kardashianlar’a seslendi: “Sevgili @kimkardashian ve @kourtneykardash, sesimi sevdiğiniz için çok onurlandım. Size şarkı söylemekten her zaman mutluluk duyarım.”

Bocelli’nin müdahalesi işe yaradı mı bilinmez ancak kızkardeşler Disney+’ta yayınlanan son ‘The Kardashians’ bölümünde oturup aralarındaki sorunları konuştu, -en azından şimdilik- küslüklerine bir son verdi.

Disney+ yerli içerikleri kaldırırken BluTV’den açıklama geldi: Yerli içerikle büyüyoruz