Hollywood yıldızı Kevin Costner, 18 yıllık eşinden boşanmamak için her yolu deniyor. Eşinin aldatıldığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı Costner ve yakın çevresi bu iddiayı kabul etmiyor. Costner eşini ikna etmek için çabalıyor.

Kevin Costner, kendisinden boşanmak isteyen eşini ikna etmeye çalışıyor. 68 yaşındaki oyuncu hakkında çıkan aldatma iddialarını yalanlayıp evliliğini kurtarmak için mücadele veriyor. 18 yıldır evli olduğu Christine Baumgartner’ın kendisine açtığı boşanma davasından vazgeçirmeye çalışan Costner’ın yakın çevresi Page Six’e çiftin ilişkisinin akıbeti hakkında konuştu.

‘Aldatma yok’

İsminin gizli kalmasını isteyen yakın bir arkadaşı, Kevin Costner’ın eşini kesinlikle aldatmadığını söylüyor: “Aldatma gibi bir durum söz konusu deği. Kevin, Christine’in davranışları karşısında çok şaşırdı, belli ki boşanmak istemiyor ve onu geri kazanmak istiyor. Kevin çok derin bir hayal kırıklığı yaşıyor.” Costner’ın asistanları da basının bu konudaki yoğun baskıları karşısında sorulara yanıt verip ünlü oyuncunun eşini kesinlikle aldatmadığını anlatıyor.

49 yaşındaki Christine BAumgartner 18 yıllık evliliğin ardından aralarındaki uzlaşmaz farklılıkları gerekçe göstererek Kevin Costner’dan boşanmak için dava açmıştı.

Ken Loach: Bu son filmim olabilir!