Kevin Costner ile eski eşi Christine Baumgartner arasında sular boşanma sonrası da durulmuyor. Baumgartner evi terk etmemekte ısrarcı. Szıdırılan mahkeme tutanaklarında ise tarafların bu konudaki anlaşmazlığının ne seviyelerde olduğu ortaya çıkıyor.

Kevin Costner boşandığı eşinden bir türlü ayrılamıyor. Evet, kulağa tuhaf gelse de durum tam olarak böyle. bir süre önce boşanan Kevin Costner ve eşi Christine Baumgartner, basının günündeminde yer etmeye devam ediyor. TMZ’de çıkan habere göre Hollywood yıldızının eşi Christine Baumgartner, birlikte yaşadıkları evi tek bir şartla terk edecek. Costner’ın bunun için daha fazla nafaka ödemesi gerek. Bilindiği üzere olaylı boşanma sonrası Baumgartner, evi terk etme konusunda isteksiz davranmaktaydı. Ortaya çıkan tutakanlar, boşanmaya dair ilginç bilgiler içeriyor. Baumgartner, aylık 248 bin dolar nafaka talep ediyor.

Kevin Costner’ın boşanma tutanakları sızdırıldı

Kevin Costner geçen ay 18 yıllık evliliğini tartışmalı bir boşanma davasının ardından sonlandırmıştı. Boşanma davasının tutanaklarına göre Christine Baumgartner, eski eşinin mahkeme tarafından belirlenen mali desteği sağlaması şartıyla 31 Ağustos tarihinde California’nın Carpenteria bölgesindeki sahil evinden taşınacağını vaat etti.

Christine Baumgartner, eski eşi Kevin Costner’ın kendisinden mali bir plan yapmadan bir an önce yaşayacak yeni bir yer bulmasını istediğini iddia ediyor. 18 yıllık evlilikten üç çocukları bulunan eski çiftin boşanmalarındaki ana sorunlarından biri de evlatlarının yetiştirilmesi için gerekli olan mali kaynaktı. Baumgartner, eski eşinin bu süreçte kendisini mali açıdan ne kadar destekleyeceğini bilmeden yeni bir yere taşınmasının onların yararına olmayacağını söylüyor.

Kevin Costner ise sürece farklı bir açıdan bakıyor. Hollywood yıldızı eski eşi Baumgartner’ın şu ana kadar kendisine ait olduğunu iddia ettiği evden taşınmayı reddettiğini ve evlilik öncesi anlaşmalarına göre 1 Mayıs’ta boşanma davası açtığında evi boşaltmak için 30 günü olduğunu ancak bu süreyi çoktan aştığını söylüyor. Costner, eski eşi Christine Baumgartner’ın evinden çıkması konusunda ısrarcı. Costner bunun için eski eşine bir milyon dolar teklif ettiğini iddia ediyor.

10Haber antik kentleri geziyor: Knidos’dan Halikarnassos’a