Kim Kardashian katıldığı bir podcast programında tek başına ebeveynliğin zorluklarını anlattı. Dört çocuk annesi Kardashian, bazı geceler ağlayarak uyandığını,"Evdeki bu fırtına da neyin nesi?" diye sorduğunu itiraf ediyor.

Ne kadar zengin ya da ünlü olduğunuzun bir önemi yok, ebeveynlik zordur. Tek başına ebeveynlik ise daha da zordur. Ancak tek başına ebeveynlik yapmanın zor olduğunu biz değil, milyoner Kim Kardashian söylüyor.

Reality show yıldızı ve Skims adlı markanın sahibi Kim Kardashian, rapçi Kanye West ile 2014 yılında evlenmiş, ilişkilerini geçen yıl noktalamıştı. Dokuz yaşındaki North, yedi yaşındaki Saint, beş yaşındaki Chicago ve dört yaşındaki Psalm olmak üzere dört çocuk annesi olan Kardashian, katıldığı bir podcast programında yalnız bir ebeveyn olmanın hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.

Çocuklarının doğumunda sonra zamanın çok hızlı geçtiğini söyleyen Kardashian, “Ebeveyn olduğunuzda daha iyi anlıyorsunuz. Özellikle henüz bebekken her şey tam anlamıyla bir çılgınlık oluyor” diyerek yaşadıklarını anlatıyor. Kardashian ayrıca, bazı geceler ağlayarak uyandığını, “Evdeki bu fırtına da neyin nesi?” diye sorduğunu da itiraf ediyor. Kardashian’a göre ebeveynlik gerçekten zor ama bir o kadar da ödüllendirici bir iş.

‘Küçük Agatha’nın yaz serüveni…