Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı 2014 yapımı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi İtalya'da ilgi odağı. Türkiye'de iki sezon yayınlanan dizi, İtalya'da yayınlandığı cuma akşamları İtalyanların ilgisini toplamayı başardı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizi İtalya’nın gündeminde. 2014 yapımı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi, yayınlanmaya başlandığı İtalya’da büyük beğeni topladı. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, izleyiclerin ilgisini çekmeyi başardı. ‘Kurt Seyit ve Şura’ yayınlandığı gün en çok izlenen yapımlardan biri konumunda.

Kıvanç Tatlıtuğ ilgi odağı

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ile başrolünde yer aldığı dizi İtalya’nın Canale 5 kanalında ekranlara geliyor. Her cuma akşamı yayınlanan dizi kısa sürede İtalyanların ilgi odağı haline geldi. Can Yaman’ın ülke çapında tanınan bir isim olduğu İtalya’da Kıvanç Tatlıtuğ da izleyicilerden büyük beğeni toplamayı başarmış durumda.

Hilal Saral’ın yönettiği 2014 yapımı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin senaryosu Ece Yörenç’e ait. Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Demet Özdemir, Çağlar Ertuğrul, Ushan Çakır ve Melisa Aslı Pamuk gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan ve ilk günden bu yana beğenileri toplayan diziye İtalyanların da ekran başına bağladı.

İlk bölümü 4 Mart 2014’te Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Kurt Seyit ve Şura’, Nermin Bezmen’in aynı adlı büyük ilgi gören romanından uyarlanmıştı. Toplam iki sezon yayınlanan dizi planlanandan önce ekranlara 21. bölümün sonunda veda etmişti. Dizinin çekimleri İstanbul’un yanı sıra Rusya’nın St. Petersburg kentinde gerçekleştirilmişti. Kırım Türkü bir ailenin çocuğu olan Kurt Seyit Eminof rolüyle karşımıza çıkan Kıvanç Tatlıtuğ ve soylu Rus bir ailenin kızı olan Şura Alexandra Julianovna Verjenskaya’nın arasındaki aşkı konu ediniyordu.

10Haber’den İstanbul Müzik Festivali raporu: Hannigan ile coştuk, Mutter ile durulduk