Yılbaşı günü yeğenini korumak isterken geçirdiği kazada kemikleri kırılan Jeremy Renner, iyileşme sürecinde. Oscar adayı oyuncu, geçirdiği kaza sonrası verdiği ilk röportajda benzeri bir durumu tekrar yaşasa gözünü kırpmadan yeğenini koruyacağını söyledi.

Oyuncu Jeremy Renner, yeğenini kurtarmak için yine bir kar küreme aracının altında kalmayı göze alabileceğini söyledi. Yılbaşı günü meydana gelen kazadan bu yana verdiği ilk röportajda Oscar adayı Renner, “Yine olsa yine yaparım,” dedi.

Gazeteci Diane Sawyer ile perşembe gecesi ABC News’de yayınlananan röportajında konuşan Jeremy Renner olayı ve zorlu iyileşme sürecini ayrıntılarıyla anlattı. Marvel’in Avengers filmlerindeki Hawkeye karakteriyle tanınan 52 yaşındaki Oscar adayı aktör, yılbaşı günü çok ciddi bir kaza geçirmişti. Kazada 30’dan fazla kemiği kırılan Renner, üç ayı aşkın bir süredir bir dizi operasyon geçirdi.

Komşusunun çağrısıyla hayata tutundu

Kaza Jeremmy Renner’ın Nevada’daki evinin yakınlarında tatilini birlikte geçirdiği yeğenini korumak isterken yaşanmıştı. Yılbaşına denk gelen hafta sonu bölgede hakkim olan yoğun kar yağışı nedeniyle Renner ve yeğeninin içinde bulunduğu araçla yolda mahsur kalmıştı. Kara saplanan aracını kurtarmak için gelen kar küreme aracının üzerine yuvarlanmasıyla dev aletin altında kalmıştı.

“Bu deneyim sırasında çok fazla et ve kemik kaybettim. Ama sevgi ve titanyumla dolup taştım” diyen Renner’ı komşusunun tesadüfen olayı görüp ambulans çağırması hayatta tutmuş. Röportajda Renner’in komşusunun acil çağrı kaydı da yayınlandı.

Jennifer Aniston şikayetçi: ‘Friends’i gençler saldırgan buluyor