Yaşayan efsane Al Pacino, bir Shakespeare başyapıtı 'Kral Lear' ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta çekimlerinin başlayacağı filmde Al Pacino'nun partneriyse Jessica Chastain.

William Shakespeare’in başyapıtı ‘Kral Lear’ yeniden beyazperdeye uyarlanıyor. En son 2018’de başrollerinde Anthony Hopkins ve Emme Thompson’ın yer aldığı uyarlamadan sonra yine aynı hikâyeye dayanan bir başka film geliyor. Bu kez başroldeki isimlerse Hollywood’un bir diğer efsanesi Al Pacino ve Jessica Chastain. Filmin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor.

Ödüllü oyuncular ‘Kral Lear’ kadrosunda

Al Pacino ve Jessica Chastain’in yanı sıra ‘Kral Lear’ filminin kadrosunda yer alacak diğer isimler de netlik kazandı. Oscar ödüllü Ariana DeBose, Emmy ödüllü Rachel Brosnahan’ın yanı sıra Game of Thrones’tan Peter Dinklage, Ted Levine ve LaKeith Stanfield gibi isimler de çekimleri gelecek hafta başlayacak filmde izleyici karşısına çıkacak.

Yaşı ilerleyen Kral Lear’ın (Al Pacino) ülkesini üç kızı arasında paylaştırması ve sonrasında yaşanan entrika dolu gelişmelere odaklanacak yapımın yayın tarihi şimdilik açıklanmadı.

Roma’nın kanlı yüzü: Arenada ölmek ya da ölmemek