Spotify’ın üçkağıtçılar dediği Prens Harry, daha önce Vladimir Putin, Donald Trump ve Mark Zuckerberg gibi kişilerle çocukluk travmaları hakkında röportaj yapacağı bir podcast konsepti önermiş.

Geçen hafta Spotify ile anlaşmaları karşılıklı olarak bitirilen Meghan Markle ve Prens Harry’nin podcast kariyeri için büyük hedefleri varmış. Meğer Prens, aralarında Rusya devlet başkanı Vladimir Putin, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Donald Trump’ın da aralarında bulunduğu bir grup isimle çocukluk travmalarını konuşacakları bir podcast programı yapmak istiyormuş.

Çift, 8 Ocak 2020 tarihinde  resmi Instagram hesapları üzerinden yaptıkları açıklama ile kraliyet ailesinin resmi görevlerinden çekildiklerini açıklamıştı.

Konuk listesinde Papa Francis de varmış

Bloomberg’ten Ashley Carman’ın bülteninde anlattıklarına göre Prens Harry, birkaç yapımcı ve prodüksiyon şirketiyle program konseptleri üzerinde beyin fırtınası yaparken bu fikirleri ortaya attı. Prensin önerdiği diğer bir fikir ise babalık hakkında bir programdı ve bu program için çocuğu olmayan Papa Francis’i röportaj yapmayı umdu. Masadaki bir diğer fikir ise iklim değişikliğinden dine kadar geniş bir yelpazede toplumsal konuları ele alacak bir programmış.

Spotify, Prens Harry ve Meghan Markle’ı ‘üçkağıtçılıkla’ suçlamıştı

Bu haber, Spotify ve Harry ve Meghan Markle’ın prodüksiyon şirketi Archewell Audio’nun “karşılıklı anlaşarak ayrılma” kararını duyurmasından sonra duyuruldu. 2020’de Spotify ile 20 milyon dolar değerinde üç yıllık bir anlaşma imzalayan çift, bu anlaşma kapsamında Meghan’ın sunduğu ‘Archetypes’ adlı 12 bölümlük bir podcast programı hazırlamışlardı. Spotify’ın podcast sorumlu yöneticisi Bill Simmons, katıldığı bir podcast’te Harry ve Meghan’ı ‘üçkağıtçı’ olmakla suçlamış,

Paparazzilerin Prens Harry ve Meghan Markle’ı çılgın takibi korkuttu