Geçen yıl yayınladığı 'Fatih' albümüyle büyük beğeni toplayan Mabel Matiz konserlerine devam ediyor. Müzisyen önceki akşam Londra'nın önemli konser salonlarından Barbican Hall'da biletleri tamamen tükenen konserde müzikseverlerin karşısındaydı.

Türk müziğinin en popüler isimlerinden Mabel Matiz Londra’da kapalı gişe konser verdi. ‘Fatih’ albümüyle 2023’e damga vuran müzisyen önceki gece Barbican Hall’da büyük ilgi gören bir performansa imza attı. Piu Entertainment organizasyonuyla Londra’nın prestijli salonunda müzikseverlerle buluşan sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi.

Mabel Matiz bu sefer de Paris yolcusu

Biletleri 1.5 ay öncesinden tükenen konserde Mabel Matiz seslendirdiği şarkılarının yanı sıra bu performansa özel görsel efektlerle de dikkat çekti. Müzisyen konserde ‘Fatih’ albümünden şarkıların yanı sıra son yıllarda pop klasikleri arasına giren şarkılarını da söyledi. Coşkulu kalabalık ‘Müphem’, ‘Numaracı’, ‘Fırtınadayım’, ‘Karakol’, ‘Gözlerine’, ‘Öyle Kolaysa’ gibi şarkıları seslendiren müzisyene hep bir ağızdan eşlik etti.

Mabel Matiz’in “en çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım ve en geniş aile fotoğrafım” olarak nitelendirdiği dördüncü stüdyo albümü ‘Fatih’ Temmuz 2023’te müzikseverlerle buluşmuştu. 25 şarkıdan oluşan albüm Spotify verilerine göre yılın en çok dinlenen çalışmalarından biri olmayı başarmıştı. Albümde yer alan ‘Numaracı’ ve ‘Müphem’ gibi şarkıları kliplendiren sanatçı şu sıralar konserlerine devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü ve sonrasındaki iki gün Volkswagen Arena’da kapalı gişe konserler veren Mabel Matiz performanslarına Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın çeşitli kentlerinde devam edecek. 8 ve 9 Mart’ta Ankara’da sahne alacak müzisyen 22 Mart’ta İstanbul, 11 Mayıs’ta ise Paris’te müzikseverlerle buluşacak.

Monarşi, futbol ve sinemanın ortak tutkusu: Handel