Marvel'ın hayranlarını uzun zamandır merakta bıraktığı dizisi 'Daredevil: Born Again'in yayın tarihini açıkladı. Gündüzleri avukat geceleri Daradevil'e dönüşen görme engelli avukat Matt Murdock'un maceraları 4 Mart'ta Disney'de yayınlanacak.

Marvel evreninden haberler var. Marvel Stüdyoları uzun zamandır beklenen ‘Daredevil: Born Again’in mart ayında yayınlanacağını daha önce paylaşmıştı ancak net bir tarih duyurmamıştı. ew York Comic Con’da düzenlenen panelde dizinin prömiyer tarihi de belli oldu. Disney’de yayınlanacak dokuz bölümlük dizi ilk sezonuyla 4 Mart 2025’te izleyiciyle buluşacak.

Panelde dizi yapımcısı ve Marvel Studios yapım ve geliştirme yöneticisi Sana Amanat da sahneye çıkarak Daredevil Born Again’in ilk sezonunun New York’taki çekimleri hakkında konuştu. Ayrıca dizinin özel bir ön gösterimi de izleyicilerle paylaşıldı. ve o sırada serinin yıldızları Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, panelde sürpriz yaparak sahneye çıktı.

‘Daredevil: Born Again, çocukken kaza geçirerek kör olmuş avukat Matt Murdock’ı merkeze alıyor. Görme yetisini kaybetmiş olmasına rağmen diğer duyuları üst seviyeye ulaşan Murdock gündüzleri adalet için savaşıp avukatlık yaparken, geceleri New York’ta kanunsuz Daredevil oluyor.

Dizide Punisher da var

Cox ve D’Onofrio’nun yanı sıra dizide Punisher rolüyle Jon Bernthal da yer alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Margarita Levieva, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Zabryna Guevara, Nikki M. James, Genneya Walton, Arty Froushan, Clark Johnson, Michael Gandolfini, Ayelet Zurer, Jon Bernthal, Wilson Bethel ve Jeremy Earl yer alıyor.

Dizinin yayın tarihi belli oldu, şimdi gözler etkinlikte paylaşılan ancak henüz resmi olarak yayınlanmayan fragmanda.

Marvel yeni bir evrenin kapısını aralarken!