Meltem Cumbul Kanal D’nin yeni dizisi 'Güzel Aşklar Diyarı' için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği dizide Cumbul Gönül karakterini canlandıracak. Dizinin çekimleri Kapadokya'da başladı.

Meltem Cumbul için yeni sezon hareketli geçecek. Cumbul daha önce de yaz boyunca tatil yapmadan çalışacağını söylemiş, Mahsun Kırmızıgül’le bir film projeleri olduğunu duyurmuştu. Cumbul 10 yıl aradan sonra ‘Güzel Aşklar Diyarı’ ile televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu dizide Gönül karakterine hayat verecek. Çalışmalarına bir süredir New York’ta devam eden oyuncu proje için Amerika’daki evini kapatarak Türkiye’ye dönüş yaptı. Diziyle ilgili yeni gelişmeler de var.

Geçenlerde İstanbul’da ilk okuma provası yapılan dizinin çekimleri Kapadokya’da başladı.

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın kadrosunda Cumbul’un yanı sıra usta oyuncu Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alacak. Dizinin müziklerinde de yine Kırmızıgül’ün imzası var. Dizi Kanal D’de ekrana gelecek.

Meltem Cumbul ‘Güzel Aşklar Diyarı dizisinde ‘Gönül’ karakterine hayat verecek.

Dizinin okuma provası da yapıldı. Cumbul ‘Asla yerinde durmayan, ailenin, aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikâye’ diyerek yeni dizisini anlattı. Cumbul dizinin çekildiği Kapadokya’ya da yabancı değilmiş. Çocukluğunun üç yılını Kapadokya’da geçirdiğini söyleyen Cumbul “Babamın işi dolayısıyla Kapadokya’da yaşadık. Çok sevdiğim bir yer. Bir sinema filmini de orada çekmiştim. Mekânlar da beni çok etkiledi” dedi. ‘Güzel Aşklar Diyarı’ Kapadokya’nın en köklü ailelerinden Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Cumbul’u izleyeceğimiz tek proje bu değil. Oyuncu Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir yol hikayesini anlatan Netflix Almanya’da yayınlanacak ‘She Said Yes’e konuk olacak. Cumbul filmin bir parti sahnesinde şarkı söyleyecek. Filmin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak çekimlerin yaz sonunda bitmesi planlanıyor.

Meltem Cumbul’dan yaz sürprizi: ‘She Said Yes’te rol alacak