Monica Bellucci'ye bir ödül de Selanik'ten. Geçen ay Roma Film Festivali'ne katılan yıldız oyuncuya, 64. Selanik Film Festivali'nde sinemaya yaptığı katkılardan dolayı Onur Ödülü verildi. Bellucci "Bu ödülü almaktan büyük onur duydum, çok minnettarım ve çok duygulandım" dedi.

2 Kasım’da başlayan 64. Selanik Uluslararası Film Festivali sona yaklaşıyor. Yarın sona erecek festivalde Onur Ödülü sinemaya yaptığı katkılardan dolayı Altın İskender Onur Ödülü, Monica Bellucci’ye verildi. Son olarak geçen ay Roma Film Festivali’nin açılışında sevgilisi Tim Burton ile birlikte arz-ı endam eden yıldız oyuncu, Selanik’teki ödül törenine de katıldı.

Monica Bellucci’nin ‘Malena’ filmi gösterildi

Olympion Sineması’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Monica Bellucci, sözlerine Maria Callas’ın kendisine verdiği ilham dolayısıyla teşekkür ederek başladı. İstanbul’da da sahnelediği Callas gösterisiyle dikkat çeken ödüllü oyuncu “Bu ödülü almaktan büyük onur duydum, çok minnettarım ve çok duygulandım” dedi.

Monica Bellucci’nin büyük alkış alan konuşması sonrası bugünkü şöhretine erişmesine vesile olan Giuseppe Tornatore filmi ‘Malena’ da Olympion Sineması’nda gösterildi.

Taylor Swift gişede ABD dışında hayal kırıklığı yaşadı