Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri listesinde de 10. sırada yer alan Gülse Birsel imzalı 'Aile Arasında'dan haber var. Ozan Açıktan'ın yönettiği başrolleri Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın paylaştığı film aynı kadroyla dönüyor.

Gülse Birsel’in senaryosunu kaleme aldığı ‘Aile Arasında’ 2017 yılında vizyona girmiş, senenin en çok izlenen üçüncü filmi olmuştu. Yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ın oturduğu, başrollerinde Demet Evgar ve Engin Günaydın’ın yer aldığı film 33 hafta boyunca vizyonda kalarak toplamda beş milyon 289 bin 51 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başarmıştı. Bu rakamlarla ‘Aile Arasında’ Türkiye’de tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri listesinde de 10. sırada.

‘Aile Arasında’nın gördüğü yoğun ilginin ardından devamı gelecek mi diye merak ediliyordu. Altı yıl aradan sonra müjdeli haber geldi, BKM imzalı filmin aynı kadroyla devam yapımının geleceği duyuruldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre başrol Günaydın ve Evgar’ın yanı sıra Erdal Özyağcılar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Fatih Artman, Ayta Sözeri, Su Kutlu, Erdal Özyağcılar ve Derya Karadaş’ın da kadroda olduğu filmin çekimlerine yaz aylarında başlanacağı da açıklandı.

Gülse Birsel son olarak Disney+’ta yayınlanan ‘Yılbaşı Gecesi’ adlı filmle izleyicilerle buluşmuştu. Gülse Birsel’in hem yazıp hem de oynadığı ‘Yılbaşı Gecesi’nin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Gülse Birsel’e Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Alina Boz ve Ayta Sözeri eşlik ediyordu.

Gülse Birsel film yazdı, yola çıktı