Arter gelenekselleştirdiği yılın son cumartesi gecesi, sanat merkezinde yok yok! 23 Aralık Cumartesi geceyarısına kadar açık kalacak Arter'de, sergi turları ve film gösteriminin yanı sıra Islandman de bir konser verecek. Üstelik ücretsiz!

Arter’in, yılın son ‘Uzun Cumartesi’ uygulaması çerçevesinde 23 Aralık Cumartesi günü kapıları gece yarısına kadar açık. Etkinlik kapsamında güncel sergilerin yanı sıra kütüphane ve kitabevi de 11:00-00:00 saatleri arasında ziyaretçilerin erişimine açık olacak. Gün boyunca hem sergiler hem de gerçekleşecek diğer tüm etkinlikler ücretsiz. ‘Portre Atölyesi: Başkasının Gözünden Ben’ başlıklı çocuk atölyesinin gerçekleşeceği ‘Arter’de Uzun Cumartesi’ kapsamında, Davy Chou’nun yazıp yönettiği ‘Seul’a Dönüş / Retour à Séoul’ adlı ilk filmi de gösterilecek.

Islandman Arter’de sahnede

Arter’deki ‘Uzun Cumartesi’ kapsamında saatler 22.00’yi gösterdiğinde alternatif müziğin önemli temsilcilerinden Islandman sahnede olacak. 23 Aralık’ta ayrıca müzenin Öğrenme Programı kapsamında ücretsiz rehberli turlar düzenlenecek. Taksim’den ve Tepebaşı’ndan Arter’e ücretsiz ulaşım imkânı sağlayan servis araçları, “Arter’de Uzun Cumartesi” boyunca ziyaretçilere hizmet vermeye devam edecek.

Arter’de, Sarkis’in ‘Sonsuz’luğu