Bir dönem büyük popülerlik kazanan One Direction grubu yasta. Grup üyesi Liam Payne'in Arjantin'de hayatını kaybetmesi sonrası dağılan grubun üyeleri taziye mesajı yayınladı.

One Direction grubundan Liam Payne’in ani ölümü müzik dünyasının gündeminde. Müzisyenin ani ölümü yakınlarını yasa boğdu. 31 yaşındaki müzisyen, önceki gece Arjantin’in başkenti Buenos Aires’teki bir otelin balonundan düşerek hayatını kaybetmişti.

Bir dönemin en çok dinlenen gruplarından One Direction’ın sevilen üyesinin ani ölümü sonrası müzikseverler bir araya gelip topluluğun şarkılarını söyledi. Liam Payne, ölümünden birkaç gün önce grup arkadaşı arkadaşı Niall Horan’ın Buenos Aires’teki konserini izlemişti.

‘Biraz zamanı ihtiyacımız var’

Liam Payne’in trajik ölümünün ardından One Direction üyeleri, grup arkadaşlarının ölümü nedeniyle yıkıldıklarını söyledi. Dağılan grubun üyeleri yaptıkları ortak açıklamada “Liam’ın ölümüyle yıkıldık. Şimdilik, çok sevdiğimiz arkadaşımızın yasını tutmak ve kaybını sindirmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Onu çok özleyeceğiz” dediler.

BİFO şefi Carlo Tenan: Konserden önce mutlaka Türk kahvesi içiyorum