ABD eski başkanı Barack Obama ile Michelle Obama'nın kızları Malia Obama ilk kısa filmiyle Sundance Film Festivali'ndeydi. Yazarlık deneyimi olan 25 yaşındaki Obama 'Heart' isimli filmiyle herkesin daha az yalnız hissetmesini istiyor.

ABD eski başkanı Barack Obama ile Michelle Obama’nın kızları Malia Obama artık bir yönetmen. 25 yaşındaki Obama’nın ilk kısa filmi Sundance Film Festivali’nde gösterildi.

‘Kalp/Heart’ isimli kısa filmin yönetmen ve senaristi Obama filmini “kayıp eşyalar, yalnız insanlar, affetmek ve pişmanlık hakkında” diye anlattı. “Umarız beğenirsiniz ve sizi biraz daha az yalnız hissettirir ” diye ekledi.

Daha önce yazarlık yapmıştı

2022’de Harvard Üniversite’sinden mezun olan çiçeği burnunda yönetmen daha önce Prime Video’da yayınlanan gerilim dizisi ‘Swarm’da yazar olarak çalışmıştı. Obama Ailesi’nin sinema tutkusunu düşününce Malia Obama’nın kariyer yolculuğu şaşırtıcı değil. Zira Obama çiftinin Higher Ground Productions adında bir film şirketi var. Çift Netflix imzalı ‘Leave the World Behind’ filminin yapımcılığını da üstlenmişti.

Eski başkan Barack Obama da sanat dünyasını yakından takip ediyor. Obama her yıl geleneksel olarak favori kitap ve film listeleri paylaşıyor. 2023 favorileri arasında Christopher Nolan imzalı ‘Oppenheimer’, ‘The Holdovers’, Celine Song’un yönettiği ‘Past Lives’ın yanı sıra kendi yapım şirketi Higher Ground’ın işlerini de es geçmedi.

Barack Obama 2023 favorilerini paylaştı