8 Temmuz 2023'te hayata veda eden Özkan Uğur'un daha önce hiç yayınlanmamış şarkıları bir albümde toplanıyor. Bu güzel haber müzisyenin ailesi tarafından resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Özkan Uğur’un şarkıları bir albümde toplanıyor. Üstelik bu şarkıları müzikseverler daha önce hiç dinlemememişti. 8 Temmuz 2023’te hayatını kaybeden efsane müzisyenin daha önce yayınlanmamış şarkıalrdan oluşan albümünün duyurusu resmi Instagram hesabından yapıldı. Ailesi tarafından yapılan kısa açıklamada albümün çıkış tarihi hakkında bilgi verilmezken “Özkan Uğur’un hiç duyulmamış şarkıları gün yüzüne çıkıyor. Çok yakında…” denildi.

Özkansız ilk şarkıyı geçen ay yayınladılar

MFÖ’nün Özkan’ı hayata veda edeli 15 ay oldu. Grubun diğer iki üyesi Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Türkiye’yi üzen bu ölüm haberinden aylar sonra yeniden bir araya gelip MFÖ olarak konserler vermeye başladı. Her konserde 50 yıllık arkadaşlarını anan grup üyeleri yazın bir tekli yayınlamıştı.

‘Küsme Bana’ adlı şarkının sözleri Mazhar Alanson’a ait. Müziğinde ise grubun üç üyesinin de imzası var. Düzenlemesi İskender Paydaş’a ait şarkı tempolu ritimleri ve gitar rifleriyle dikkat çekiyor. “Fazla naz aşık usandırır” temalı şarkıda sadece Mazhar Alanson’un sesini duyuyoruz. Geçen hafta yayınlanan şarkı Spotify listelerinde yer bulurken klibi de YouTube’da yayınlandı. MFÖ’ye ait eski video ve fotoğraflardan oluşan klip, grup hakkında çalışmak isteyen araştırmacılar için önemli malzemeler barındırıyor.

‘Sağ tarafımıza her baktığımızda onu hatırlayacağız’

MFÖ ve David Gilmour’dan yeni şarkı, iki yıldızdan sürpriz düet