8 Temmuz 2023'te hayatını kaybeden Türk müziğinin efsanelerinden Özkan Uğur'un daha önce hiç yayınlanmamış şarkısı yayınlandı. Üstelik bu şarkıların devamı da gelecek. 'Severim' adlı şarkının kapak tasarımında Cem Yılmaz'ın imzası var.

Geçen hafta sosyal medyadan yapılan bir paylaşım heyecan yaratmıştı. Özkan Uğur’un resmi Instagram hesabından ailesinin yaptığı duyuruda sanatçının daha önce hiç yayınlanmamış şarkılarının müzikseverlerle buluşacağı açıklandı. Tarih olarak da 27 Eylül yani bugün işaret edilmişti. 8 Temmuz 2023’te aramızdan ayrılan efsane müzisyenin bestesi kendisine ait ‘Severim’ şarkısı dinleyiciyle buluştu. Üstelik bu şarkıların devamı da gelecek.

Düzenleme Fahir Atakoğlu’na ait

‘Severim’ şarkısının sözleri Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan Uğur’a ait. Bu yönüyle tam bir aile çalışması. Şarkının düzenlemesinde imzası olan isimse Fahir Atakoğlu. Özkan Uğur’un resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Özkan Uğur’un hiç duyulmamış şarkılarının ilki ‘Severim’ tüm dijital platformlarda yayında” denilirken diğer şarkıların tarihi hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Bir sürpriz de Cem Yılmaz’dan

Dinleyiciyle buluşan teklide Özkan Uğur’un bir dostunun da imzası var. Pek çok film projesinde birlikte çalıştıkları Cem Yılmaz teklinin kapak tasarımını yaptı. Cem Yılmaz X hesabından yaptığı paylaşımdaysa “Özkan Abimin “Severim” şarkısı tüm platformlarda. Öyle güzel ki lütfen bir dinleyin” dedi.

Özkan Uğur’un yıllar önce kaydettiği şarkısı sanatçının arşiv görüntülerinden oluşan bir kliple taçlandı. Videoda imzası olan isimlerse yine aileden; Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur. Şarkının duyurulması sonrası hem Instagram hem de YouTube’da çok sayıda kullanıcı efsane müzisyene duydukları özlemi dile getirirken şarkı için de olumlu yorumlarda bulundu.

Özkan Uğur’un hiç yayınlanmamış şarkıları albüm oluyor