Nilüfer koronavirüse testinin pozitif çıktığını duyurdu. ürkiye'de de Eris varyantının yaygınlaşmaya başladığı dönemde müzisyen yaptırdığı test sonucunda covid olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü duyurdu ve 22 Eylül'deki konserini erteledi.

Koronavirüs salgını sona ermiş olsa da etkileri devam ediyor. 2020 yılında hayatımıza giren virüs nedeniyle yaklaşık iki yıl boyunca hayat durma noktasına gelmişti. Konserler de bu süreçte üstüne düşen payı almıştı. Bir süredir etkisini unutturan virüs yeni varyantla yeniden gündem olmaya başladı. Son olarak Nilüfer virüse yakalandığını açıkladı. Covid testi pozitif çıkan müzisyen konserini iptal etti.

Nilüfer yeni konser tarihini duyurdu

Nilüfer, 22 Eylül’de Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirmeyi planladığı konserini testi pozitif çıkınca erteledi. Koronavirüse yakalanan müzisyen sosyal medyadan hayranlarını bilgilendirdi. Müzisyen yaptığı paylaşımda:

“Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, Birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef Covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız.” dedi.

Nilüfer, koronavirüse yakalanması nedeniyle 22 Eylül’de gerçekleşmesi planlanan yeni konserinin tarihini de duyurdu. Kuruçeşme Arena’daki konser 14 Ekim tarihine alındı.

Katy Perry tüm müzik kataloğunu 225 milyon dolara sattı