Aksiyon filmlerinin efsane ismi Sylvester Stallone, Vatikan'da Papa Francis ile bir araya geldi. Stallone ailesini de Papa ile tanıştırdı. Papa Francis, kendisinden dokuz yaş küçük olan Stallone'nin filmleriyle büyüdüğünü söyleyince salondan kahkahalar yükseldi.

‘Rocky’ serisi ile arşa çıkan ve sinema tarihi boyunca aksiyon filmlerinin en sevilen isimlerinden biri olan Sylvester Stallone, dünyanın dört bir yanında ilgi görmeye devam ediyor. Hollywood yıldızı önceki gün Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis ile bir araya geldi. 77 yaşındaki oyuncu ailesiyle birlikte İtalya’da tatil yaptığı dönemde Vatikan’ı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında da tarihi buluşma gerçekleşti.

Papa Francis ile Vatikan ziyareti sırasında bir araya gelme fırsatı bulan Hollywood yıldızı Sylvester Stallone geçmişteki bol aksiyonlu filmleri üzerine de esprili bir sohbet gerçekleştirdi. Vatikan’da gerçekleşen buluşmada 77 yaşındaki ünlü aktör çocukları ve ailesiyle birlikte Papa Francis ile buluştu. Eşi Jennifer Flavin, kızları Sophia, Sistine ve Scarlett’i de Papa ile tanıştıran yıldız oyuncu bol bol fotoğraf da çektirdi.

Papa Francis üç çocuktan memnun

Vatikan’da gerçekleşen tanışmada Sylvester Stallone’nin üç kızıyla tanışan Papa Francis, ünlü oyuncunun üç çocuğu olmasından duyduğu memnuniyeti “Üç? Ne kadar da çok” sözleriyle ifade etti. Yıldız oyuncu da 86 yaşındaki Papa Francis’ten bunca yoğunluğu içerisinde kendilerine zaman ayırıp görüştüğü için duyduğu mutluluğu “onur duyduk” diyerek ifade etti.

Vatikan hakkında haberler yayınlayan Twitter hesabından yapılan paylaşımda Papa Francis ve Sylvester Stallone arasındaki bir diyalog da sosyal medyaya yansıdı. Buluşma sırasında Papa, Hollywood yıldızına “Sizin filmlerinizle büyüdük” deyince salonda kahkaha sesleri yükseldi. Bu espri sonrası ünlü aktör, kendisinden dokuz yaş büyük olan Papa’ya boks yapmayı teklif etti. Bunun üzerine de Papa gülerek yumruklarını sıktı.

Cannes’dan sonra sıra Oscar’da: Türkiye’nin adayı ‘Kuru Otlar Üstüne’