Rihanna'nın sekizinci ve son albümü 'Anti' müzikseverlerle buluştuğunda takvimler 2016 yılını gösteriyordu. Şarkıcı bu süre içinde kurduğu markalarla bir imparatorluk inşa etti, anne oldu. Ve nihayet hayranlarının beklediği haberi verdi: Sahnelere dönüyor.

Rihanna’nın sekizinci ve son albümü ‘Anti’ müzikseverlerle buluştuğunda takvimler 2016 yılını gösteriyordu. Grammy ödüllü şarkıcı bu süre içinde Fenty Beauty adında bir kozmetik şirketi daha doğrusu imparatorluğu kurdu, Savage X Fenty adlı bir iç çamaşırı markasıyla adını çok kazananlar listesine yazdırdı. Aynı zamanda rap şarkıcısı Asap Rocky ile birlikteliğinden iki çocuk dünyaya getirerek anne oldu.

Rihanna hayatına müzikten uzakta devam ederken tüm hayranları ondan gelecek bir albüm haberini dört gözle bekliyordu. Geçen yıl Amerika’nın önemli spor etkinliklerinden Super Bowl’da sahne alarak kendisini özleyenlere küçük bir merhaba diyen Rihanna’dan bu kez beklenen haber geldi.

Hazırlıklar tamamlandıktan sonra harekete geçecek

İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre Rihanna, yaklaşık 40 milyon dolarlık bir anlaşmayla sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Anlaşmaya göre şarkıcı, 2024 ve 2025 yıllarını kapsayan büyük bir dünya turnesine çıkacak ve iki yeni albüm yapacak. Anlaşmanın en önemli özelliği, Rihanna’nın dünya turnesini kolaylaştırmak için konulan maddeler. Barbadoslu şarkıcının ekibi, turne için hazırlıklara başladı bile. Rihanna ise kendini hazır hissettiği zaman çalışmalara katılacak ve sekiz yıl aradan sonraki büyük dönüşü için harekete geçecek.