Rihanna, 2024'te bir albüm yayınlayabilir. En son 2016 yılında 'Anti' albümünü yayınlayan Barbadoslu yıldız, katıldığı bir davette yeni albüme dair dinleyicilerini heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

O, Forbes’a göre dünyanın beş müzisyen milyarderinden biri. İş dünyasında yakaladığı büyük başarılarla kendisini o alanda da ispatlayan Rihanna, 2016 yılından bu yana hayranlarının albüm beklentisine yeni yılda karşılık verecek gibi. ‘Anti’ albümü sonrası müzikal anlamında yeni bir şeyler üretmeyen Barbadoslu sanatçı, katıldığı bir davette yeni albümün sinyalini verdi. Dokuz Grammy ödüllü müzisyen turne özlemi çektiğini itiraf etti.

Katıldığı davette gelen soru üzerine Rihanna, “Daima turne yapmak isteriz. Yeni müzik olduğunda turne yapmak istiyorum. Son turnem uzun zaman önceydi. Hayranlarımın yeni albüm beklemesinin onların hakkı olduğunu düşünüyorum” dedi. Bugüne kadar sekiz albüm çıkaran 35 yaşındaki yıldız, ekim ayında Live Nation şirketiyle hem dünya turnesi hem de iki yeni albüm için yaklaşık 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza atmıştı. Bu anlaşmanın 2024 ve 2025 yıllarını kapsadığı düşünülüyor.

Rihanna, Şirinler filminde

2022’de yayınlanan ‘Black Panther’ filminin müziklerine imza atan Rihanna, 2025’te gösterime gireceği açıklanan ‘Şirinler’ filminin kadrosundaki ilk isim olarak da açıklandı. Barbadoslu müzisyenin, filmin yapımcılığını da üstlenirken müziklerine de imza atacağı duyuruldu. Grammy ödüllü yıldızın 2024’te İstanbul’da da konser vereceği iddia edilmişti. Ancak şu ana kadar bu iddiayı doğrulayacak herhangi bir açıklama yapılmadı. Barbadoslu müzisyen 2013 yılında İstanbul’da o zamanki adıyla İnönü Stadı’nda unutulmaz bir konsere imza atmıştı.

Billboard dergisi de onayladı: Taylor Swift yılın en büyüğü