Sezen Aksu şarkılarını seslendirdiği bir konserle dinleyicilerin karşısına çıkan Hande Yener herkesin merak ettiği soruyu Minik Serçe'ye sordu. Yener konserde Sezen Aksu'yu aradı. Aksu sahnelere geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Hande Yener ustası Sezen Aksu’ya saygı duruşu niteliğinde bir konserle dinleyicilerin karşısına çıktı. Şarkıcı Hande Bizi Sezen’e Götür başlıklı konserde Sezen Aksu şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde seslendirdi. Yener’e Sabri Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğündeki 48 kişilik senfoni orkestrası eşlik etti.

Hande Yener ‘Gitme’, ‘Firuze’, ‘Şinanay’ ve ‘Kolay Değil’ gibi Sezen Aksu klasiklerini seslendirdi. Konser esnasında dinleyicilere bir de sürpriz yaptı, Sezen Aksu’yu aradı. Uzun süredir herkesin merak ettiği soruyu, Aksu’nun sahneleri dönüp dönmeyeceğini sordu. Yener, Aksu’ya “Seni çok seviyoruz, geri döner misin artık sahnelere” dedi. Aksu ise hayranlarına umut veren şu yanıtı verdi: “Kendimi iyi hissettiğim zaman döneceğim. Beni anlayışla karşılamalarını rica ediyorum. İnşallah. Nasip biraz da. Bakacağız.”

Aksu 16 Ocak 2016’da Maslak’ta verdiği konserde 40 yıllık sahne hayatına veda ettiğini açıklamıştı. “Bunlar benim son İstanbul konserlerim” diyen Aksu duygusal konuşmasıyla ağlamış, hayranlarını da ağlatmıştı.

Sonbahar pop müzikle geldi