Hollywood'un karanlık yüzü rapçi Sean "Diddy" Combs'u sarsıyor. Fuhuş komplosu ve cinsel saldırı dahil 11 suçla yargılanan Diddy'nin kefalet talebi reddedildi. 50 Cent, bu suçlamalar hakkında bir belgesel çekeceğini duyurdu.

Günlerdir Hollywood’un karanlık yüzü ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs’u ve kirli geçmişini konuşuyor. Geçen hafta New York’ta tutuklanan Diddy; fuhuş komplosu, zorla seks ticareti ve fuhuş amaçlı nakil, cinsel saldırı ve cinsel istismar gibi suçlamalarla karşı karşıya. Kendisine açılmış 11 dava var.

Rapçi şu an Brooklyn’deki Metropolitan Gözaltı Merkezi’nde. Kaçma riski olduğu düşünüldüğü için kefalet talepleri iki kez reddedildi. Tüm dünya onu, dünya yıldızı meslektaşlarını ağırladığı partileri ve suç geçmişini konuşuyor.

Ve tüm bunlar yaşanırken bir diğer ünlü rapçi 50 Cent (Curtis Jackson), Sean “Diddy” Combs’a yöneltilen saldırı ve cinsel istismar suçlamaları hakkında bir belgesel dizisi yapacağını duyurdu. Rapçinin yapımcılığını üstlendiği belgeseli Alexandria Stapleton yönetecek.  Jackson ve Stapleton, Variety’ye yaptıkları ortak açıklamada Diddy’nin hikayesinin duyurulmasının karanlıkları aydınlatacağını söyledi:

‘Sesi olmayanlara ses verecek’

Bu hikayenin insanlar üzerinde önemli bir etkisi var. Onlarca yıla yayılan karmaşık bir anlatı. Şimdiye dek gördüğümüz haberlerden ve videolardan çok daha fazlası. Biz de sesi olmayanlara ses vermekte, gerçek ve incelikli bakış açıları sunmaktaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Suçlamalar rahatsızlık verici olsa da hepinizi Sean Combs’un hikayesinin hip-hop’ın ve kültürünün tamamını yansıtmadığını hatırlamaya davet ediyoruz. Bireysel eylemlerin, kültürün daha geniş kapsamlı katkılarına gölge düşürmediğinden emin olmayı amaçlıyoruz.”

50 Cent’ten Diddy’e gönderme

17 Eylül’de tutuklanan rapçi Diddy’nin evlerine de baskın düzenlenmişti.  FBI’ın açıklamasına göre rapçinin Miami ve Los Angeles’taki evlerinde yapılan aramalarda “Bin şişeden fazla bebek yağı ve kayganlaştırıcı” ele geçirilmişti.

50 Cent de  bu açıklamaların ardından sosyal medyada Diddy’yle dalga geçmişti. 50 Cent, yakın zamanda Drew Barrymore’un talk show’una katıldığında çekilen fotoğrafı Instagram’da paylaşarak altına şu mesajı yazmıştı: Burada @thedrewbarrymoreshow’la güzel vakit geçiriyorum ve evde 1000 şişe kayganlaştırıcı yok.”

Combs’un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin “saklayacak hiçbir şeyi olmayan masum bir adam” olduğunu öne sürmüş ve kabahat suçlamalarını reddederek şöyle demişti: “Combs bir savaşçı ve sonuna kadar bununla mücadele edecek.”

Sean “Diddy” Combs davasının ilk duruşması 9 Ekim’de görülecek.

Suç makinesi gibi rapçi: Sean “Diddy” Combs tutuklandı