Henry Cavill'in yerini David Corenswet'in aldığı 'Superman: Legacy' filminin gösterim tarihi duyuruldu. Çekimleri tamamlanan film 11 Temmuz 2025 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Superman yeniden uçuşa geçiyor. DC Comics’in en sevilen süper kahramanlarından Clark Kent’in hikâyesi 11 Temmuz 2025’te sinemaseverlerle buluşacak. Henry Cavill’in ayrılığı sonrası seride başrolü üstlenen David Corenswet’i ilk kez göreceğimiz ‘Superman: Legacy’ filminin çekimleri tamamlandı.

Müjdeyi filmin yönetmeni duyurdu

Kahramanın sıkı takipçilerinin dört gözle beklediği haberi filmin yönetmeni James Gunn sosyal medya hesabından duyurdu. Çekimlerin tamamlandığını açıklayan Gunn, başka bir bilgi paylaşmadı. Neredeyse bir yıl sonra izleyiciyle buluşacak filmin kadrosunda Rachel Brosnahan ve Nicholas Hault da yer alıyor.

Bünyesinde Aquaman, Batman ve Wonder Woman gibi karakterlerin yer aldığı DC Comics evreninin en sevilen isimlerinden biri konumundaki Superman’in bu yeni filminden ilk kare de yakın zamanda yayınlandı. David Corenswet’i, Clark Kent, nam-ı diğer Superman olarak ilk kez gördüğümüz fotoğraf heyecan yaratmıştı.

Tuzağa kim düşecek, trendeki gaddar da kim?