Taylor Swift'in tek rakibi yine Taylor Swift. Artık rekor kırma konusunda kendisiyle yarışan 33 yaşındaki Amerikalı müzisyen bu yıl yayınladığı iki albümle de en çok satanlar listesinin ilk iki sırasına yerleşti. Grammy ödüllü müzisyen geçen hafta da dolar milyarderleri kulübüne girmişti.

Taylor Swift gündemi domine etmeye devam ediyor. Özellikle ABD basınında hakkında haber çıkmayan tek bir gün bile olmayan 33 yaşındaki yıldız özel hayatının yanı sıra başarılarıyla da gündemde. Rekorlarla dolu bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Amerikalı müzisyen artık neredeyse unutulan albüm satışlarını bile bir hayli canlandırdı. Daha önce de albüm satışlarıyla rekor kıran müzisyen kendine ait rekoru geliştirdi.

Taylor Swift’in tek rakibi Taylor Swift

Yayınladığı ve önceki albümünden şarkılardan oluşan ‘1989: Taylor’s Version’ yılın en çok satılan albümü olmayı başardı. Üstelik çıkalı bir hafta dahi olmadan. Eski şarkılarını yeniden seslendirerek hazırladığı albümü Bilboard’a göre bu yılın en çok satan albümü oldu. Bu unvanın bir önceki sahibi de yine 33 yaşındaki müzisyendi.

Taylor Swift’in ‘Midnights’ adlı albümü uzun süredir bu unvanın sahibiydi. 778 bin adet satan ‘Midnights’ın ardından ‘1989’ gün içinde bir milyonluk satışa ulaştı. Rekorlar konusunda kendiyle yarışan Amerikalı müzisyen Spotify’da da 100 milyon dinleyici sayısına ulaşan ilk kadın sanatçı oldu. Tabii 2023’teki başarılar bunlarla sınırlı değil.

Eres Tour kapsamında ABD, Avrupa, Uzak Doğu ve Latin Amerika’yı turlayan Taylor Swift bu yolculuğundan milyonlarca dolar gelir elde etti. Turne belgeseli de gösterimde olduğu iki haftada hasılat rekorları kırarken, Amerikalı sanatçı  elde ettiği bu kazançla milyarderler kulübüne katılan beşinci müzisyen olmayı da başardı.

Taylor Swift artık milyarderler kulübünde