Yayınlanan dokuz bölümüyle daha ilk sezonunda bir televizyon fenomenine dönüşen 'The Last of Us'ın yeni sezonunu bekleyen izleyiciler için HBO CEO'sundan iç açıcı olmayan bir açıklama geldi. Dizinin çekimleri en iyi ihtimalle 2024'ün ilk aylarında başlayacak ve 2025'ten önce gösterime giremeyecek.

Yıla damgasını vuran ‘The Last of Us’ dizisinin ikinci sezonuna dair bekleyiş daha ilk bölümlerden başlamıştı bile. Tüm zamanların en sevilen video oyunlarından birinin uyarlaması olan HBO yapımı dizi, Türkiye’de de Blu TV’de izleyicilerle buluşmuştu. 15 Ocak’ta yayınlanmaya başlayan ve her bölümü izlenme rekorları kırıp günlerce konuşulan dizinin yeni sezonu için sabırsızlanan seyirciler ne yazık ki hiç de az olmayan bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

The Last of Us için karamsar tablo

Çekimleri ha başladı ha başlayacak derken 2024’ün ilk aylarına ertelenen ‘The Last of US’ dizisinin ikinci sezonu HBO’nun 2024 yayın takvimde yer almadı. Şirketin CEO’su Casey Bloys, dizinin yeni sezon çekimlerinin şu an için başlamaya hazır olmadığını ve en erken 2025’te yayınlanabileceğini açıklarken pek de iç açıcı olmayan açıklamalarına devam etti.

Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey’nin paylaştığı ‘The Last of Us’ dizisinin üçüncü sezonunun da geleceği şimdilik kesinlik kazanmadı. Hollywood’da aylardır devam eden grevden etkilenen çekimlerin bir türlü başlayamaması gecikmenin nedenlerinden biriyken gelecek sezon veyahut sezonlara dair çekincenin nedeni ise hikâye anlatımının doğal bir sona ulaşacak olması. Daha önce üçüncü sezon için açık kapı bırakan yapımcıların aksine HBO CEO’su Casey Bloys, bu denli kesin konuşmuyor. Şirketin drama yapımları sorumlusu Francesca Orsi’den de Bloys’u doğrulayacak bir açıklama geldi.

HBO’nun en yetkili isimlerinden biri olan Francesca Orsi, ‘The Last of Us’ hakkındayaptığı açıklamada “Yapımcılar diziyi nerede sonlandıracaklarını düşünüyolar. Serinin üçüncü sezonuna dair söylentileri biz de duyduk. Ancak üçüncü sezonun olacağına dair bir garanti yok. Dizinin yapımcılarının üçüncü sezon hakkında bir vizyonları olduğunu biliyorum. Fakat buradaki esas soru yapımın daha fazla sezon yapmaya uygun olup olmadığıdır” dedi.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Atatürk’ten, Taylor Swift’e altı film sizleri bekler