Netflix'in son dönemde en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran 'The Night Agent' dizisinin üçüncü sezonu İstanbul'da geçecek. İlk iki sezonu büyük beğeni toplayan ajan dizisinin yeni çekimleri İstanbul'da başlıyor.

The Night Agent’ son dönemin en beğenilen ajan dizilerinden. İlk iki sezonu ilgiyle izlenen dizinin üçüncü sezonundan haber var. Dizinin üçüncü sezonunun çekimleri başlıyor; üstelik de İstanbul’da. Matthew Quirk’ün aynı adlı romanından uyarlanan, acil durum hattına bakan düşük rütbeli bir FBI ajanı olan Peter Sutherland’ı merkezine alan The Night Agent; aksiyon ve gerilim dolu, karakter odaklı, çok katmanlı bir hikaye.

Yeni sezon 2025’e yetişecek

Peter, ilk sezonda ülkenin başbakanını kurtarmak için gösterdiği çaba sayesinde ikinci sezonda Gece Ajanı olmaya hak kazanır. Ancak, Gece Ajanları’nın gizli organizasyonunun bir parçası haline gelmek, onu her yeri tehlike ile sarılmış tekinsiz bir dünyaya sürükler. Üçüncü sezonda da bu sürükleyici hikâye İstanbul sokaklarında devam edecek.

İlk sezonu 2023’ün başında izleyiciyle buluşan Netflix yapımı dizi arayı fazla açmadan ikinci sezonuyla da üstündeki ilgiye katlayayıp artırmıştı. ‘The Night Agent’in İstanbul’da da geçecek yeni sezonu 2025 yılında Netflix’te yayınlanacak.

Dikkat Erşan Kuneri sette!

Emektar yönetmen Erşan Kuneri 84 yaşında