Son dönemin gözde oyuncularından Timothée Chalamet yeni filmi 'Wonka'nın gösterimi için gün sayıyor. 'Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterinin gençliğini canlandıran oyuncu rolü için "Bugüne kadar ki en iyi performansım" diyor.

Son dönemin gözde oyuncularından Timothée Chalamet hız kesmeden her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor.  Gelecek yıl ‘Dune: Part 2’ filmiyle beyazperdeye gelecek olan oyuncu Bob Dylan’ı canlandıracağı biyografik film için de gün sayıyor. Bu kadar da değil; Timothée Chalamet 2023’e Paul King’in imzasını taşıyan ‘Wonka’ filmiyle veda edecek.

Uzun zamandır beklenen ‘Wonka’ filmi ‘Charlie ve Çikolata Fabrikası’nın yan anlatısı. Genç oyuncu Wonka’da filmin baş karakteri çikolatacı Willy Wonka’nın gençlik yıllarını canlandırıyor. Genç oyuncunun performansı 28 Kasım’da İngiltere’de prömiyer yapan filmde izleyiciden olumlu eleştiriler almıştı. Görünen o ki performansından Chalamet kendisi de memnun. Katıldığı bir televizyon programında kariyerindeki favori rolü sorulduğunda samimiyetle ‘Wonka filmindeki’ cevabı verdi:

“Yaptığım bütün filmlerle gurur duyuyorum ama favorim o. Şimdiye kadar çalıştıklarım arasında en çok eğlendiğim bu oldu. Tatlı, güzel ve içinizi neşeyle dolduran.”

15 Aralık’ta Türkiye’de

Chalamet’nin önceki filmleri arasında ‘Yıldızlararası/Interstellar’, Uğur Böceği /Lady Bird’, ‘Don’t Look Up’ ve ‘Dune: Bölüm 1’ gibi filmler var. Oyuncu Luca Guadagnino’nun yönettiği ‘Beni Adınla Çağır’/Call Me By Your Name’daki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday da gösterilmişti.

Tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından olan Roald Dahl imzalı ‘Charlie’nin Çikolata Fabrikası’nın ikonik karakterini merkezine alan film 15 Aralık’ta Türkiye’de de vizyona girecek.

Chanel gururla sunar: Yeni marka yüzü Timothée Chalamet