Tolga Karaçelik'in dördüncü uzun metrajı 'Shallow Tale’in dünya prömiyeri 8 Haziran'da New York Tribeca Film Festivali'nde yapılacak. Kara komedi türündeki filmin başrolünde 'Fargo' ve 'Büyük Lebowski' gibi yapımların yıldızı Steve Buscemi var.

‘Gişe Memuru’, ‘Sarmaşık’ ve ‘Kelebekler’ filmlerinin yönetmeni Tolga Karaçelik’in yeni filmi ‘The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write about a Serial Killer/Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi’dünya prömiyerini Robert de Niro’nun hamisi olduğu Tribeca Film Festivali’nde yapacak.

Başrolünde ‘Fargo’, ‘Büyük Lebowski’, ‘Sopranos’ gibi unutulmaz yapımlarda yer alan Altın Küre ödüllü Steve Buscemi yer aldığı film 8 Haziran’da New York Tribeca Film Festivali’nde gösterilecek. Film En Beklenen Film kategorisi Spotlight Narrative bölümünde izleyicilerle buluşacak.

Film boşanma eşiğinde olan başarısız bir yazarla yazar ve eşine sahte evlilik danışmanlığı vermesi karşılığında bir sonraki romanının konusu yaptığı emekli bir seri katil arasındaki tuhaf arkadaşlığı anlatıyor.

‘The Shallow Tale’ Sinan Eczacıbaşı, Alihan Yalçındağ ve Scott Aharoni tarafından kurulan yapım şirketi Curious Gremlin’in de uluslararası bağımsız film sektöründeki ilk imzası olacak. Filmin yönetmen Karaçelik için de özel bir yeri var. Karaçelik kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi; ilk kez İngilizce film çekti.

Görüntü yönetmenliğini Natalia Kingston’un üstlendiği film kara komedi türünde. Filmde bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazarla ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığı anlatılıyor.  Karaçelik ‘Kelebekler’  ile 2018 Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü  kazanmıştı.

Genç Sherlock Holmes geliyor: Yönetmen koltuğunda tanıdık isim