Açılışının birinci yıldönümünü kutlamaya hazırlanan İş Bankası Resim Heykel Müzesi'ne bir ödül daha. Geçen hafta 2024 Sanat Kurumu Ödülü’ne lâyık görülen müze bu kez de Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Stevie Ödülü’nü kazandı.

Cumhuriyetin 100. yılında kapılarını ziyaretçilere açan İş Bankası Resim Heykel Müzesi ödüllerine bir yenisini daha ekliyor. Geçen hafta Dünya Sanat Günü Wallace Hartley Ödülleri’nde 2024 Sanat Kurumu Ödülü’nü kazanan müze bu kez de  21. Uluslararası İş Ödülleri’nde Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Müzeye başarı ödülü

Stevie Ödülleri çatısı altındaki 21. Uluslararası İş Ödülleri’nin (21st International Business Awards®) kazananları açıklandı. Bu yıl 62 ülke ve bölgeden 3600’ün üzerinde adayın değerlendirildiği yarışmada Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alanında Başarı kategorisinde Stevie Ödülü kazandı.

Stevie Ödülleri’ni kazananlar iki aylık değerlendirme sürecine katılan dünya çapında 300’ü aşkın sektör profesyonelinin puanlamasına göre belirlendi. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alanında Başarı kategorisindeki adaylar hizmet verdikleri toplumların yaşamlarında anlamlı bir etki yaratmak konusundaki kararlı çalışmalarına göre değerlendirildi. 21. Uluslararası İş Ödülleri’nin kazananlarına İstanbul’da düzenlenen bir törenle ödülleri takdim edildi.

İlk ödülünü mart ayında almıştı

Açıldığı günden beri sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi restorasyonu ve marka kimliği için üretilen projelerle Mart 2024’te MUSE Awards’ta Yaratıcılık alanında Altın, ‘Tasarım’ alanında da Gümüş ödülüne lâyık görülmüştü.

İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ne Yılın Sanat Kurumu ödülü