Zeynep Bastık yeni şarkısı için kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçının 'Eyvah' adlı yeni şarkısının klibi bugün yayınlandı. Yoğun konser programının yanı sıra stüdyo kayıtlarına da devam eden Zeynep Bastık'ın yeni şarkısının klibinde Efe Çakar eşlik etti.

Zeynep Bastık yeni şarkısı için kamera karşısına geçti. Ünlü müzisyen ‘Eyvah’ adını taşıyan şarkısının klibini bugün yayınladı. Youtube’daki videolarının görüntülenme sayısı 2 milyar 250 milyonu, Spotify’daki aylık dinlenme sayısı 3.5 milyonu geçen Bastık bu rakamlarla Türkiye’nin en popüler kadın müzisyenlerinden biri olarak zirveyi zorluyor. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da konserlerini sürdüren Zeynep Bastık’ın müzikal üretimi de devam ediyor.

Zeynep Bastık yeni şarkı için stüdyoda 09

Zeynep Bastık, yoğun konser programının yanı sıra stüdyoda yeni şarkılarını kaydetmeye devam ediyor. Yıla damgasını vuran ‘Ara’ şarkısından sonra Zeynep Bastık bir diğer iddialı çalışması ‘Eyvah’ı da bugün dinleyiciyle buluşturdu. Zeynep Bastık “Eyvah” şarkısını 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da verdiği konserde seslendirmiş ve dinleyenlerden olumlu tepkiler almıştı.

Zeynep Bastık, şarkıya Melih Kun yönetmenliğinde geçen hafta klip çekti. Karaköy’de kiralanan, Tarihi 100 yıllık bir handa gerçekleşen çekimler 16 saat sürdü. 80 kişilik ekibin aralıksız çalıştığı klipte Zeynep Bastık’a Avustralya ve Türkiye’de modellik yapan Efe Çakar eşlik etti.

Zeynep Bastık klipteki farklı görüntüsü için “Kendimi en beğendiğim halim” derken “Eyvah”ı dinleyicileriyle buluşturmaktan ötürü büyük heyecan ve sevinç duyduğunu da belirtti. Ünlü markaların reklam yüzü de olan Zeynep Bastık, nisan ve mayıs aylarında Avrupa kentlerini kapsayan bir turneye çıkmıştı. Sahne performansıyla da dikkat çeken Bastık, Viyana, Münih, Köln, Frankfurt ve Amsterdam’da hayranlarıyla buluştu. YouTube’da videoları milyarlarca kez izlenen Zeynep Bastık yaz aylarında da açık hava konserleri için hazırlanıyor.

Zeynep Bastık Avrupa turnesine çıkıyor