Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulması aşırı yağmur, seller ve deniz kazalarına sebebiyet verebilir. Kişisel olarak kendimizle yüzleşme, gereksiz alınganlık ve gözyaşlarını getirebilir. Bakın 15-21 Eylül haftası burcunuzu neler bekliyor.

♈ KOÇ BURCU

Düşünme, sonuca ulaştırma kapasiteniz artar. Ne yapmak istediğinizi bilir başkalarının da hayatını da kolaylaştırabilirsiniz. Duygularınızı kenarda bırakarak mantıklı davranarak doğru sonuçlara ulaşırsınız. Sorunlara kısa sürede çözüm bulan yapınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilir zekanız nedeni ile övgü alabilirsiniz. Eğitim, öğrenim gibi konular öne çıkar, eksikler giderilir. Daha önceleri öğrenmekte zorlandığınız her konu şimdi kendiliğinden yoluna girer. Neye ihtiyacınız olduğunu ve eksik yönlerinizi tarafsız bir gözle değerlendirebilirsiniz. Yeni fikirler ve yeni düşüncelerle sürekli kendinizi ifade etmek isteyecek ve bunu başaracaksınız. Sürekli iletişimde olduğunuz bu zaman diliminde telefon konuşmaları ve mailler uyuyana kadar aktif halde olacaktır.

♉ BOĞA BURCU

Duygularla mantık bir arada ama kesinlikle sizi olumlu olaylara çekecek ve olumlu olayları başlatacak güçtedir. Kalbinizle aklınız aynı şekilde hareket ettiğinden hayata dair birçok konuda doğru kararlar verirsiniz. İnsanları ikna etmeniz kendinize hayran bırakmanız diğer zamanlara göre çok daha kolaydır. Duygusal konularda hangi sorununuz var ise bu soruna çözüm bulup en doğru kararları alacağınız bir zaman dilimidir. Etrafınızdaki insanlarla iletişimiz artar ve herkesten yardım görürsünüz. Ev alma, satma, kiralama ve bunun gibi işleriniz varsa olaylar çabuk ve sizin istediğiniz şekilde gelişecektir. Ayrıca emlak işi ile uğraşanlar için oldukça iyi bir zaman dilimidir. Beklediğiniz veya beklemediğiniz olumlu haberler alırsınız. Üstelik bu haberler özellikle işinizle ve eğitiminizle alakalı olumlu değişimleri ve güzel gelişmeleri getirir.

♊ İKİZLER BURCU

Kendinize düşkün, egonuz yüksek, insanları gereksiz yere yargılayan bir ruh hali içinde olursunuz. Ciddiyeti olan hiçbir işle uğraşamaz daha çok dinlenmek, eğlenmek ve alışveriş yapmak istersiniz. Savurganlığın en yoğun yaşandığı süreçlerden biridir. Sevgiye dair konularda hayal kırıklığına uğradığınızı düşünerek aşırı maddi harcamalar yaparak kırılan gururunuzu yanlış bir şekilde tamir etmeye çalışırsınız. Bu süreçte büyük sorumlulukları yerine getiremez, verdiğiniz sözlere sadık kalamazsınız. Çevrenizdeki birçok kişi ile muhalif duruma düşebilir, tartışmalara meydan verirsiniz. Geçmiş kararlarınızla şu anki fikirleriniz arasında uçurumlar oluşur. Hiç kimsenin düşüncesine kulak vermez bildiklerinizi okumak istersiniz. Sinir sisteminizin hassaslaşması ile adeta vücudunuzun her yerinden ağrılar fışkırabilir.

♋ YENGEÇ BURCU

Yolculuk planları yapmak ve bu süreçte özellikle işle alakalı yolculuklara çıkmak için oldukça olumlu bir süreçtir. Eğitime devam edenler için bu süreçte başarı kaçınılmazdır. Zorlandığınız sınavların bu transite denk gelmesi o sınavdan beklediğinizin üzerinde not almanıza fayda sağlayacaktır. Zihinsel kararlarınız, olaylar hakkındaki muhakeme gücünüz en yoğun ve doğru şekilde çalışır. Plan yaptığınız her konu başarı ile yürür. Her olayın içindeki tüm detayları net bir şekilde görürsünüz. Uzun vadeli planlar yapmak için kanuni meseleler ve önemli sözleşmeler için oldukça uygun bir süreçtir. Eksikliğini duyduğumuz konularda bu süreçte kurs almak ya da kendimizi geliştirmek ihtiyacı daha yoğun olacağından uzun vadeli eğitim ve kurs imkanları da ortaya çıkar. Yurtdışı bağlantılı işlerle uğraşanlar içinde her şeyin yolunda gittiği ve güzel gelişmelerin olduğu bir zaman dilimidir.

♌ ASLAN BURCU

Keskin bir zihin, odaklanmış düşünceler, bir olaya ve konuya kolaylıkla adapte olma ve organizasyon yapma zamanıdır. Duygularınız geride mantığınız ön plandadır. Herhangi bir basit konuda bile hata yapmazsınız. Uygulanması zor, sabrınızı ölçen zor konuları bu süreçte ele alırsanız başarı kesindir. Elektriksel bir enerji sizi sararak daha önce aklınıza gelmeyen ya da uygulaması zor olan konuları hayata geçirme isteği doğar. Ve bu süreçte bunu başarmakta kolaydır. Her şeyi araştırma, inceleme ve yenilik getirme derdinde olursunuz. Başarma azminiz yoğundur, normal zamanda ortaya çıkarmakta zorlanacağınız her zorluğu kolaylıkla yenebilirsiniz. Bu süreçte diğer zamanlara göre daha az uyur ama yorulmazsınız. Hayal gücünüzün güçlendiği bir zamandır. Alacak, verecek ve maddi konularla ilgili görüşmeler kolay halledilir.

♍ BAŞAK BURCU

Kendinizi hasta edebilecek kadar agresif davranışlar içinde olursunuz. Başkalarını dinlemenin size çok şey kaybettirdiğini düşünerek kendi isteklerinize yönelir ve canınız ne istiyorsa onu yapmak istersiniz. Hiç kimseye hesap vermeye, hayatınızın gidişatı ile alakalı bilgilendirme yapmaya niyetiniz yoktur. Yıllar boyu sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışırken verdiğiniz ödünlerden büyük pişmanlıklar duyarsınız. Her şeye onay vermek, herkesin isteklerini yerine getirmek adına kendi hayatınızda neler kaybettiğinizin hesabını yaparsınız. Bundan sonra makul istekler dışında hiç kimse için büyük fedakarlıklar da bulunmama kararları alırsınız. Geniş zamanda bunu tam olarak uygulamanız mümkün olmasa da şu an için kararlarınıza sadık kalırsınız. Fiziksel istekler yoğun olarak ortaya çıkar. Sevgi ilişkileri kıymetsiz hale gelir.

♎ TERAZİ BURCU

Kişisel değerlerin geri planda kaldığı maddesel değerlerin ön planda olduğu bu süreçte parasal ilişkiler, mal, mülk konularına ilgi artacaktır. Değerli şeyleri satın almak, sahip olmak istersiniz. Lükse yönelik ihtiyaçlarınızda artış olacaktır. Venüs etkisi ile hesabınızı bilmez, gerekli, gereksiz birçok şey satın alabilirsiniz. Özellikle mücevher, giysiler, kozmetik ürünler bu süreçte alınan başlıca ürünlerdir. Diğer zamanlara göre daha fazla para konuşulur fakat yardıma muhtaç olanlarda unutulmaz. Yazım yeteneğini arttıran gezegen etkileri hayal gücünüzü de kullanarak olağanüstü yazılar yazıp konuşmalar yapmanıza neden olur. Dargın olduğunuz ya da aranızda sorun olan kişilerle bu süreçte barışmayı denemeniz oldukça etkili olur. Ayrıca bu süreçte uzun yolculuk imkânları da gündeme gelir.

♏ AKREP BURCU

Sanatsal, ruhsal konular bir anda ortaya çıkarak materyal konuların önüne geçer. İnsanlar size hayır diyemezler. Sanatsal aktiviteler içinde olmaktan hoşlanırsınız. Algılarınız açık, her olayı ve konuyu derinlemesine inceleme gücünüz son derece yüksektir. Sizi uzun vadede rahatsız eden hangi konu var ise bu etki başladığından itibaren o konuyu ele alarak olumlu ya da olumsuz mutlaka çözüme ulaştırırsınız. Kangren haline gelmiş bitmeyen konular bu süreçte çözüme kavuşur. Tutulma etkisi ile ilişkilerde fiziksel istekler öne çıkar. Bu süreçte başlayan ilişkiler tutku yaratarak, bitse dahi uzun zaman iz bırakacak nitelikte olacaktır. Yakın ilişkilerde göz ardı ettiğiniz su yüzüne taşıyarak çözüme ulaştırmanızı sağlayabilir. İnsanlara ve olaylara bakış açınızı derinleştirmenize ve empati yaparak bakmanızı sağlar. Maddi anlamdan bakıldığında ise oldukça olumlu bir süreci gösterir.

♐ YAY BURCU

Aşırı istek ve arzuların öne çıkması var olan ilişkilerde sorun çıkarır. Geleceği olmayan ilişkilere artan ilgi kontrol edilmezse skandallar, adınızın çıkması gibi tatsız olayları gündeme taşıyabilir. Evlilikte basit bir olumsuzlukta eşinizi suçlamaya başlar kendi olumsuz davranışlarınızı görmezden gelirsiniz. Dolayısı ile ilişkilerdeki karşılıklı istek azalarak yerini soğukluklara bırakır. Çabuk kızan, sert sözler söylemekten çekinmeyen davranış şekilleri ortaya çıkar. Sözleriniz yüzünden üzülenlere daha çok kızar onların olgunlaşması ve kendileri ile yüzleşmeleri için bu şekilde davrandığınızı savunmaya devam edersiniz. Karşı cins ilişkileri öne çıkar fakat kaş yapayım derken göz çıkardığınız bir zaman dilimidir. En basit bir olay dahi aşırı sinirlenmenize, kaba ve kırıcı davranışlar sergilemenize neden olur.

♑ OĞLAK BURCU

Tutulma etkisi yalnızlar için yeni bir ilişkiyi başlatabilecek güçtedir. İlişkisi devam edenler ise ilişkilerinde olumlu değişiklikler olur ve yeni yapılandırmalar ile birlikte aşk hayatlarını daha renkli bir hale sokabilirler. Kendinize veya başkalarına hediyeler alma isteğiniz ortaya çıkar ve uzun zamandır gözünüze kestirdiğiniz ama paraya kıyamadığınız her şeyi kolaylıkla alabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın parasından kolaylıkla faydalanır, hatta beklediğiniz miras, nafaka gibi durumlar varsa çözüme ulaştırarak maddi anlamda güç kazanırsınız. Yılda birkaç kez yaşanan heyecanlı, ticari, sosyal ve romantik ilişkiler yönünde aniden oluşan fırsatlar kapınızı çalabilir. Daha fazla sosyal olmak ister, bulunduğunuz her ortama neşe getirirsiniz. İnsanlar sizinle birlikte olmaktan hoşlanır. Daha çok aranır ve ziyaret edilirsiniz. Beklediğinizin üstünde maddi olanaklar da bir anda gündeme gelebilir.

♒ KOVA BURCU

Derin ve güçlü duygularınız pozitif olarak ortaya çıkar. Hayata ve sevgiye dair birçok konuyu yeniden gözden geçirerek çözüme ulaştırırsınız. Sevgi ve maddi konularda yeniden varoluş süreci olduğundan öncelikle kendi yaptığınız tüm hataları hayatınızdan ayıklayarak yeni bir varoluş ve yeniden yapılanmaya doğru yol alırsınız. Günlük aktiviteler ve hareketlilik artar. Yaşamınızda oluşmasını istediğiniz her tür olay için öncelikle paranız olması gerektiğine inanır ve aşırı hırsa kapılırsınız. Genel anlamda bakıldığında yeteneklerinizi göstermeniz açısından kendinizi oldukça güçlü hissettiğiniz bir zaman dilimidir. Bu süreçte egonuzu iş alanınıza ve başarılar kazanmaya yönlendirirsiniz. Anlık isteklerinizden ve duygusallıktan uzaklaşır daha fazla iş alanına girme isteği içinde olursunuz. Bugünün mutlulukları yerine yarının getireceklerine yönelirsiniz.

♓ BALIK BURCU

Bu süreçte ortaya çıkan tartışmaların geçmişte biriktirilmiş bir kızgınlıkla da alakası yoktur. En olmadık yerde normalde sinirlenmeyeceğiniz bir konu sizi küplere bindirebilir. Özellikle partneriniz ile çok zor anlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sevgi ve fiziksel çekimi en aza indirerek ayrılık düşünmenize de neden olabilir. Parasal konularda duraklama ya da gereksiz harcamalar yüzünden sıkıntıya düşmeye yol açabilir. Aşırı tembellik hali, halsizlik ve yeme içmeye düşkünlük görülür. Daha sonra pişman olunacak ve toparlanmak için aylarca sürecek harcamalar bu süreçte gündeme gelir. Tüm insanlarla ilişkilerinizde depresyon hissini derinden yaşayabilirsiniz. Sevilmediğinizi hisseder fakat sevginin karşılıklı fedakârlık üzerine kurulu olduğunun bilincinde olmazsınız. Aşk, sevgi, evlilik ilişkilerinde sebepsiz soğukluklara sebep olabilir.