İstanbul Havalimanı seyahat dergisi Conde Nast Traveler'ın okur ve editörleri tarafından düzenlenen anket sonucu 'Dünyanın En İyi Havalimanı' seçildi.

Seyahat dergisi Conde Nast Traveler her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi otelleri, şehirleri, havalimanları ve cruise seyahatleri listesini açıkladı. Bu yıl okurların ve editörlerin oyuyla dünyanın en iyi havalimanı İstanbul Havalimanı oldu.

Her yıl tekrarlanan ankete katılanların oylarıyla belirlenen listede İstanbul Havalimanı 2022’de olduğu gibi bir kez daha Singapur’daki Changi Havalimanı’nı ikinci sırada bırakıp liderliği kaptı. Listenin üçüncü sırasında Güney Kore’deki Seul Incheon Havalimanı yer aldı.

Listenin devamı şöyle: Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı, İsviçre’deki Zürih Havalimanı, Hong Kong Uluslararası Havalimanı, Dubai Uluslararası Havalimanı, Tokyo’nun Haneda Havalimanı. Listenin dokuzuncu ve onuncu sırasında Hindistan’ın iki büyük havalimanı Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı ve Mumbai’deki Chhatrapati Shivaji Maharaj Havalimanı yer aldı.

İstanbul Havalimanı uçuş rekorunu arife günü az farkla kaçırdı