2023 Mustafa V. Koç Spor ödüllerinin verildiği gecenin en şık kadınlarından biri Kadın Voleybol Milli Takım Kaptanı Eda Erdem'di. Erdem bu özel geceye bakın nasıl hazırlandı.

Sporcular formalarıyla o kadar özdeş ki onları günlük giysiler içinde görmek bile dönüp bir kere daha bakmanıza sebep oluyor. Hele bir de özel bir geceye giderken zaman ayırabilirlerse ortaya çok akılda kalan görünümler çıkıyor.

Dün Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılan 2023 Mustafa Vehbi Koç Spor Ödülü töreninde işte böyle dikkat çeken biri vardı: Kadın voleybol milli takım kaptanı Eda Erdem.

Eda Erdem gayet isabetli bir kararla bu yılın en güçlü renk trendini yakalamış ve baştan aşağı beyaz giyinmiş. Kıyafetini ise bu yıl çok zengin bir beyaz koleksiyonu olan Vakko’dan seçmiş. Saç ve makyajda ise iddia ve sadelik arasında mükemmel bir denge kurulmuş.

Eda Erdem bu senenin en güçlü trendlerinden beyazı tercih etmiş. Fotoğraf: Eda Erdem, Instagram

Eda Erdem gece öncesinde Instagram hesabından dört kare fotoğraf paylaştı ve saç makyajını yapan Alp Kavasoğlu‘na teşekkür etti. Biz de ‘the’ kaptanı bu özel geceye hazırlayan Kavasoğlu’na birkaç soru sorduk.

10Haber: Saç ve makyaja nasıl karar verdiniz?

Alp Kavasoğlu: Birlikte karar verdik. Eda bana kıyafetlerini gönderdi. Gece için normal halinden farklı olan glam bir imaj istedik çünkü normalde daha sporcu daha dinamik bir imajı var.

10Haber: Saçın önünde 20’lerin havasını yansıtan ıslak retro dalgalar var. Arkada ise çok daha modern bir at kuyruğu. Nasıl bir etki yaratmak istediniz?

At kuyruğunda New York Moda haftalarından esinlenilmiş

A.K: Beyaz takımdaki tüyler sebebiyle 20’lerden esinlendik. Ama çok da döneme hapsolmamak için New York Moda Haftasına göz kırptık ve at kuyruğu yaptık, toplamak için  beyaz deri ip kullandık.

1oHaber: Eda Erdem’in yüzü bir makyaj sanatçısına nasıl imkanlar sunuyor? Bu makyajda nereden esinlendiniz?

A.K: Eda’nın yüz hatları çok güzel. O yüzden her türlü makyajı yapabiliyoruz. Göz kapakları her türlü makyajı kaldırabiliyor, dudakları da aynı şekilde.

Bu yaz beyaz olacak: Yeni renk trendinde pigment yok