Madonna'nın kardeşi ressam Christopher Ciccone 63 yaşında hayata veda etti. Abisi geçen yıl ölen Madonna üvey annesi de geçen ay hayatını kaybetmişti.

Madonna’nın kendisinden üç yaş küçük kardeşi Christopher “Chris” Gerard Ciccone hayatını kaybetti. Sanat yönetmeni ve ressam Ciccone’nin temsilcisi People’a yaptığı açıklamada ölüm sebebinin kanser olduğunu doğruladı, “Kocası Ray Thacker’ın yanında ‘huzur içinde’ öldüğünü” söyledi.

63 yaşındaki Christopher Ciccone’nin yanında eşi Thacker, babası Silvio ve kardeşleri Martin, Madonna, Paula, Melanie, Jennifer ve Mario vardı.

Madonna kardeşi Christopher Ciccone’nin (solda) resimlerinden birini de paylaştı

Madonna kardeşini andığı Instagram paylaşımında “Kardeşim Christopher öldü. Uzun zamandır bana en yakın insandı” dedi: “Aramızdaki bağı açıklamak zor. Bu bağ farklı olduğumuz ve statükoya boyun eğmediğimiz yaşadığımız zor zamanlarda daha güçlendi.”

Dansın hayatlarında nasıl önemli bir rol oynadığını yazan Madonna, “Küçük kasabamızda yaşarken dansı keşfetmek beni kurtardı, sonra kardeşim geldi ve onu da kurtardı” diye devam etti.

Madonna, eşcinsel olan erkek kardeşinin bale öğretmeninin koruması sayesinde tutucu bir kasabada hayatta kalabildiğini, daha sonra New York’a gelerek hayallerinin peşinden gittiğini anlattı.

Önceleri Madonna’nın dansçılarından olan Christopher Ciccone ilerleyen yıllarda ablasının sanat yönetmeni oldu. Madonna kardeşinin “ressam, şair ve vizyoner” olduğunu ancak ondan önce dine, polise ve otoriteye meydan okuyan bir asi olduğunu söyledi.