Euro 2024’teki performansıya popülerliğini katlayan futbolcu Barış Alper Yılmaz (24) ve Acun Ilıcalı’nın eski eşi her anlamda “fenomen” Şeyma Subaşı (34) Bodrum’da bir mekanda sabah saatlerine kadar birlikte vakit geçirirse ne olur? Tabii ki aralarında romantik bir ilişkinin başladığına dair söylentiler çıkar.
Sabah’tan Evren Abdullahoğlu bu ihtimali köşesine taşırken “Magazin kulislerine bomba gibi düşen aşk iddiası” tabirini kullanmış ve sormuş: “Futbolcu Barış Alper Yılmaz tatil için gittiği Bodrum’da çapkınlık peşinde mi? Bir süredir kalbi boş olan Şeyma Subaşı gönlünü genç futbolcu Barış Alper Yılmaz’a mı kaptırdı?”
Ortada cevaptan çok soru olsa da ‘yakın arkadaşlarıyla lüks bir otelde konaklayan Barış Alper Yılmaz’ın Şeyma Subaşı ile karşılaşarak derin bir sohbete daldığı, saatler ilerledikçe samimiyetin arttığı, ikilinin gece sonunda bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği’ haberin detaylarını oluşturuyor.
Şimdilik her şey görgü tanıklarının ifadelerine göre anlatılmış, ama neden olmasın?
