Simge Sağın Gaziantep'te konser verdiği sırada sahneye çiçek ve telefon fırlatıldı. Şarkıcı haliyle tepki gösterdi: Normal mi sizce?

Gaziantep’te düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde sahneye çıkanlar arasında Simge de vardı. Sahnede her zamanki gibi dans edip hem eğlenir hem de eğlendirirken hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Daha doğrusu iki şeyle…

Sahnenin önüne doğru gelip seyircilerle elinden geldiğince kaynaştığı sırada üstüne telefon ve çiçek atıldı. Bir buket çiçeğin yüzüne çarptığı anlar ve sonrasında söyledikleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

“İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum, çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane ‘çıkıntı’ telefon atıyor. Gerçekten ayıp!” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine seyirciler de yuhalayarak tepkilerini ifade etti.

Simge “Yuhalayarak bir yere varamayız. Korktum, artık sahnenin önüne gelmeyeceğim, o yüzden beni yakından göremeyeceksiniz” diyerek konserine devam etti.