Prenses Kate Middleton kemoterapisinin bitişini sıra dışı bir videoyla duyururken hastalık sürecini "karmaşık, korkutucu ve öngörülemez" olarak tanımladı, kendini daha minnet ve umut dolu hissettiğini söyledi. Tam iyileşmeye giden yol ise hâlâ uzun.

Galler Prensesi Kate kanser teşhisi konmasından sonra başladığı kemoterapi sürecini tamamladığını samimi görüntülerin olduğu bir instagram paylaşımıyla duyurdu. Pranses üç çocuğunun ve Prens William da olduğu üç dakikalık videoda teşhis konduktan sonra ve tedavi sürecinde hissettiklerini ve şimdiki ruh halini anlattı.

Prenses Kate minnet ve umut dolu hissettiğini söylüyor. Fotoğraf: Instagram

42 yaşındaki Kate Middleton kanser teşhisinin ‘Hayatın nasıl bir anda değişebileceğini gösterdiğini, sürecin kendisi ve ailesi için inanılmaz zor olduğunu’ söyledi. Teşhis sonrasını “fırtınalı sular” olarak tarif etti ve yaşadığı tecrübeyi “karmaşık, korkulu ve öngörülemez” olarak tanımladı. Prenses videoda bundan sonraki tedavi süreci için “Tam iyileşme için yolum uzun” dedi.

Norfolk kırsalında çekilen görüntülerde bütün aile bir arada. (Soldan sağa) Prens George, Prens William, Prens Louis, Prenses Kate, Prenses Charlotte

BBC Türkçe’nin haberine göre Kensington Sarayı da tedavinin bu aşamasında prensesin kanserden kurtulup kurtulmadığını söylemenin mümkün olmadığını açıkladı. Middleton’a Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra teşhis konmuş, hastalığın hangi organda olduğu açıklanmamıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galler Prensi ve Prensesin George, Charlotte ve Louis isminde üç çocuğu bulunuyor.