Şarkıcı kimliğiyle tanınan ancak bu aralar daha çok güzellik-bakım işlerine hız veren Rihanna markasının tanıtım gecesine bornozdan hallice bir kıyafetle katıldı. Ancak Rihanna bornozla bile şık görünebilir dedirtti.

Rihanna 1930’lar ilhamlı dalgalı saçları, altın rengi ayakkabılarıyla kırmızı halı şıklığında kurucusu olduğu Fenty Beauty markasının saç bakım ürünleri koleksiyonunun tanıtımına katıldı. Londra’daki gecede Rihanna’yı sıradan bir gece daveti şıklığından ayıran üstündeki bornoz benzeri kıyafetti.

Jacquemus tasarımı parçayı ilk kez markanın Capri adasındaki sonbahar kış defilesinde görmüştük. Podyumda zengin bir İtalyan kadının malikanesinde ya da en fazla bahçesinde giyeceğini hayal edebileceğimiz bu bornoz Rihanna’nın üstünde şık bir gece elbisesine dönüşmüş.

Aslında bu kıyafet seçimi tesadüf değil. Her ne kadar markanın kendisi kadar konuşulsa da Rihanna, kendi sözleriyle, bu kıyafetle şunu kanıtlamaya çalışmış: “Saçım iyi göründüğü sürece her kombinin altından kalkabilirim. Makyaj yapmasam da olur. Saçımdan ötesini görmezsiniz zaten.”

Rihanna müzikle değil ama ticaretle servetine servet kattı