Balıkesir'de mermer atölyesinde mezar imalatı yapan damada 'şakacı' iş arkadaşları düğününde mezar taşını hediye etti. Ölüm tarihi olarak da düğün tarihini yazdılar.

Son yıllarda nikah töreni sırasında damadın ‘şakacı’ arkadaşlarının Müslüm Gürses’in ‘Olmadı yar’ şarkısının çalmasına alıştık. Damat nikah memurunun sorusuna tam ‘evet’ diyecekken birden şarkının nakarat kısmı bangır bangır çalmaya başlar: ‘Son pişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, buraya kadar…’

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde mermer atölyesi işleten ve mezar imalatı yapan Çağlar Eker’in arkadaşları ise ‘şaka’yı birkaç adım ileri götürmeye karar verdi.

Eker’in düğününde, takı töreni sırasında damadın arkadaşları ve çalışanları anonstan sonra çiftin yanına geldi, damadın adı ve soyadı ile doğum tarihinin yazılı olduğu bir mezar taşı hediye etti. Ölüm tarihi olarak düğün tarihi yazan mezar taşında “Yapma dedik dinlemedin, ille de evleneceğim dedin. Aramızdan erken gittin, Çağlar’ım sen şimdi bittin” sözleri yer alıyordu.

Çağlar Eker mesleğinin mermercilik olduğunu, mezar taşı imalat işi de yaptıklarını söyleyerek arkadaşlarının hediyesine çok şaşırdığını anlattı. “Böyle güzel bir günde kendi yaptığımız bir işle ilgili hediye almak bizi biraz şaşırtsa da mutlu etti” dedi.

Damadın arkadaşlarından Erdem Arslan ise Eker’le yıllardır dost olduklarını, esprili bir hediyeyle düğününü renklendirmek istediklerini söyleyerek “En iyi hediyenin bu olduğunu düşündük. Umarım çok mutlu olur, mutlu bir ömür geçirirler. Ruhuna el Fatiha” cümleleriyle ‘şaka’yı taçlandırdı!

Düğünde TIR lastiği takma akımı başladı: Bu kez Gaziantep