Bir zamanların efsane şovu Victoria's Secret geri döndü. Hem de çağa ayak uydurarak. Bu kez podyumda 50 yaş üstü, 36 bedenden geniş ve trans kadınlar da vardı. Sahnede ise bir başka efsane, Cher.  

Daha kapsayıcı olmayı vadeden Victoria’s Secret markası sözünü tutmuş gibi görünüyor. Bir zamanların efsanesi Victoria’s Secret Fashion Show altı yıl aranın ardından döndü. Podyumda klasik melekler ve sürpriz isimler vardı. Adriana Lima, Hadid kardeşler, Kate Moss, Tyra Banks, Claudia Schiffer melek kanatlarıyla görmeye alışık olduğumuz isimlerden. Eski Fransız First Lady Carla Bruni ise şovun sürprizlerindendi. 56 yaşındaki eski model ve şarkıcı ilk kez Victoria’s Secret podyumunda yürüdü.

25 ülkeden 50 modelin çıktığı podyumda yaş ve beden konusunda çeşitlilik hakimdi. Ayrıca ilk kez Victoria’s Secret podyumunda trans modeller yürüdü. Alex Consani ve Valentina Sampaio melek kanatlarını takmak için biyolojik cinsiyetin önemi olmadığını göstermiş oldu.

Son olarak 2018’de düzenlenen şov azalan ilgi ve neden olduğu tartışmalar nedeniyle iptal edilmişti. Marka bu yılki defile için ‘tüm kadınları temsil ettiğimiz değerini’ yansıtacak sözü vermişti.

Dün gece canlı yayınlanan şovdaki bir başka ilk ise defile sırasında sahne alan müzisyenlerin hepsinin kadın olmasıydı. Her sene podyumda yürüyen modeller kadar performans sergileyen şarkıcının da konuşulduğu defilede Cher efsanesi sahnedeydi. En popüler şarkılarından Strong Enough ve Believe ile şovun kapanışını yaptı. Kadınlardan oluşan korosu ve dansçılarıyla sahnede bir kez daha neden popun efsanesi olduğunu gösterdi.

K-pop yıldızı Lisa ile Güney AFrikalı şarkıcı Tyla da gecede sahne alan diğer isimlerdendi.

Victoria’s Secret melekleri geri dönüyor