Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hindistan’da gerçekleştirilen Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi’ne video mesaj ile katıldı. Erdoğan, 'Bin yıllık doğal reçeteleri geleceğe aktarmalıyız' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütünün, Hindistan Ayush Bakanlığı ile Gandhinagar’da düzenlediği “Hindistan Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi’ne” video mesaj gönderdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, “Her medeniyetin, tedaviye dair köklü bir deneyimi ve başarı hikâyesi bulunuyor” dedi.

“Bin yıllık doğal reçeteleri bir miras olarak geleceğe aktarmanın her ülkenin sorumluluğu olduğu kanaatindeyim” uyarısında bulunan Erdoğan şunlara dikkat çekti:

“Bu amaçla devâ aramaktan önce sağlığı korumayı hedefleyen geleneksel tedavi yöntemlerinin günümüze taşınmasında uluslararası çalışmaların rolü büyük. Bu hedefle düzenlenen kongrenin sonuçlarının insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Emine Erdoğan çağrı yaptı: Dünya, nüfusunun 1,5 katına yetecek durumda, yeter ki paylaşmayı bilelim