Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü AK Parti'li gençler Kısıklı'daki evinin önünde kutladı. Erdoğan gençleri görünce aracını durdurdu ve kendisi için hazırlanan pastadan yedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 70 yaşına girdi. 26 Şubat 1954’te İstanbul’da doğan Erdoğan’ın doğum günü Kısıklı’daki evinin önünde kutlandı. Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistemler Projesi’nin açılış törenine gitmek üzere yola çıkan Erdoğan’ı Kısıklı’da evinin önünde AK Partili gençler karşıladı.

Erdoğan’ın doğum gününü kutladılar.

Erdoğan ellerinde pankart ve pastayla kendisini bekleyenleri görünce aracını durdurdu. Vatandaşların yanına giden Erdoğan tebrikleri kabul etti. Pastayı da tadan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Erdoğan’ın doğum günü için pasta da kesildi.

Törene katıldığında Erdoğan’ın doğum günü nedeniyle bir de video gösterimi yapıldı. Öte yandan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis de Erdoğan’la telefonda görüşerek doğum gününü kutladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Erdoğan’ı arayıp doğum gününü tebrik etti. Putin’in ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev de Erdoğan’ı arayarak doğum gününü kutladı.

Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin lideri Devlet Bahçeli de Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Erdoğan, Bahçeli’nin kendisine yaşı kadar, yani 70 gül gönderdiğini söyledi.

Erdoğan’dan CHP’ye ‘Kedi Şero’ göndermesi: Kapıdan içeri sokmayacaklar