CHP’de TBMM İdare Amirliği seçimini 67 oyla Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen ekibin adayı Uğur Bayraktutan kazandı. Özgür Özel’in işaret ettiği Yaşar Tüzün 55 oy aldı.

Uğur Bayraktutan CHP’nin TBMM İdare Amiri oldu. İdare Amirliği’ne Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün aday olmuştu.

T24’ün haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen ekibin adayı Uğur Bayraktutan CHP TBMM İdare Amirliği seçimini Özgür Özel’in işaret ettiği Yaşar Tüzün’e karşı 67’ye 55 oyla kazandı.

CHP TBMM Grubu’nun basına kapalı toplantısında CHP Grubu’nun TBMM İdare Amiri ve CHP Grup Yönetim Kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Eski TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin CHP MYK üyesi olduğu için bu görevden ayrılmıştı.

Grup yönetim kurulu üyeleri de belirlendi

İdare Amirliği’ne Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün aday olmuştu.

Yapılan oylama sonucunda idare amirliğine CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan seçildi. Bayraktutan 67, Tüzün ise 55 oy aldı.

Toplantıda Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen seçildi.

Kılıçdaroğlu hükümeti eleştirdi, bir de manidar not düştü