Süper Lig'de Kasımpaşa ve Bodrum FK karşı karşıya geldi. İlk yarının son anlarında 10 kişi kalan Bodrum FK ikinci devrenin tamamını bir kişi eksik oynadı. Mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Süper Lig’in sekizinci hafta maçında son olarak Galatasaray’a karşı 3-0 yenik duruma düştüğü maçtan beraberlik çıkartan Kasımpaşa ve Adana Demirspor’u 3-1’le geçen Bodrum FK karşı karşıya geldi. Maçtaki ilk tehlikeyi Kasımpaşa geliştirirken 12’nci dakikada Hajradinovic’in yay içinden çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

34’te Hajradinovic’in savunma arkasına attığı uzun topa hareketlenen Fall kalesini terk eden rakip kaleciyi görünce ceza sahası dışından aşırtma bir vuruş yaparak fileleri buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Hakem Direnç Tonusluoğlu önce golü verdi fakat devamında VAR’dan potansiyel faul gerekçesiyle inceleme önerisi geldi. Tonusluoğlu, monitörde pozisyonu izledikten sonra golü iptal edip Bodrum FK lehine serbest vuruşa hükmetti.

İlk yarının uzatma anlarında konuk ekipten Seferi, rakibi Rodrigues’e yaptığı sert faulün ardından ikinci sarı kart ve kırmızı kart gördü. Bodrum FK’nin 10 kişi kaldığı ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Kasımpaşa, bir kişi eksik kalan rakibine karşı pozisyon üretmekte zorlandı. 70’inci dakikada Yasin Özcan’ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci gole izin vermedi. 86’da ise ceza sahası dışı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Hajradinovic’in kaleye gönderdiği topu kaleci çelmeyi başardı. Son düdüğe kadar  başka pozisyon olmayınca maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi. 0-0’lık skorun ardından Kasımpaşa’nın puanı sekize, Bodrum FK’nin ise 10’a yükseldi.

Türk futbolunda seks ihracı: Kadın hakem ve erkek gözlemcinin lisansları iptal edildi