12-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak Olimpiyat Elemelerinde Shane Larkin'in ardından Scottie Wilbekin'in de yer almayacağı bildirildi.

Türkiye, 12-20 Ağustos tarihlerinde Olimpiyat Elemeleri ilk aşamasında İstanbul’da boy gösterecek. Gelen haberlere göre 12 Dev Adam, yeni sezon hazırlıklarına odaklanmak isteyen Cedi Osman ve hazırlık dönemi sonrası sadece resmi maçlarda oynamak isteyen ancak talebi karşılık bulmayan Alperen Şengün olmadan maçlara çıkacaktı. Shane Larkin de sakatlığı nedeniyle Milli Takıma gelmeyeceğini açıklamıştı. Gelen son habere göre devşirme bir başka oyuncu Scottie Wilbekin de olimpiyat elemeleri için Milli Takım formasını giymeyecek. BasketFaul’de yer alan habere göre geçen sezonun sonunda yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavisi süren ABD asıllı oyuncunun “Katılsam da oynayacak durumda değilim. Sezon bittiğinden bu yana antrenman yapacak durumda değildim.” dediği bildirildi.

Böylelikle Türkiye, olimpiyat elemeleri kapsamında 12-20 Ağustos tarihleri arasında oynayacakları maçlara hem Shane Larkin hem de Scottie Wilbekin olmadan çıkacak.

Fenerbahçe’den transfer şov! MVP yuvada kaldı